Crashi, vubec nebud smutnej z toho zes neco podelal a uz vubec ne z toho ze te nekdo sestrelil...to se ti stane jeste nescetnekrat...
Jak se to rika? Prvni rok to bude 100 letu na jeden sestrel a pak se to pomalu zacne vyrovnavat...
Trochu prehanim ale proste ze zacatku pocitej s tim ze budes vic viset na padaku nez vozit sestrely domu. A pak se to, ani nebudes vedet jak, najednou zacne obracet. Ono nez clovek ovladne vsechny potrebne dovednosti k vedeni vzdusneho souboje, tak to nejakou chvilku zabere. Az se ti podari skloubit dohromady ovladani letadla, strelbu, orientaci v prostoru a hlavne az si zacnes verit ze na to mas tak to prijde samo...
Jedinym receptem na to jak se to naucit, je LITAT, LITAT a LITAT...kdo si mysli ze pujde k 310_OTU a bez aktiviniho letani ma splneno a ono to nejak prijde, tak neprijde. Cim vice clovek leta, tim vic se nauci. Instruktori v OTU ti udaji jen smer a pomohou se zacatky, popr. pomohou pokud neni neco jasne ale pak uz je to jen na cloveku jak moc velkou chut ma se virtualnimu letani venovat a kolik casu tomu chce venovat.
Přidán 03/12/2008 08:33
Zajimal by me nazor.... A kdo me to vlastne sestrelil? Ani jsem to nestihl poznat V tech jmenech se jeste nejak moc nevyznam.... Spolehlive poznam jen Maxe a Hortyho
Crashe spíš asi trápí ten dogfight, než že ho někdo picnul na Spitech..
Ale neboj Crashi, pokud s náma vytrváš, tak si psích soubojů užiješ až až, a můžeš mi to v klidu vrátit:
A pokud chceš vědět můj názor: Podle mě jsi byl moc nervózní tak se to snad ani nedá brát jako tvůj obvyklý výkon,příště se na to vy... a prostě si řekni: Co je to tu za vopičáka..tak pojď blíž ať tě můžu nakrájet
nestát, nekoukat, lítat, sestřelovat... hejbete se holoto!!!
Crashi, je to přesně o tom, jak píšou kluci. Musíš se vylítat. A to nebude hned. Ale můžu Ti garantovat, že pokud budeš pokračovat v lítání s borci od 310, tak se brzy naučíš stíhacímu umění...