Paulus napsal/a:
Ano na trénink s Maxem jsem se trefil jen jednou. A mám dojem, že to nebylo ani v úterý či středa.
Včera (úterý) byl právě trénink chaotickej, dnes je středa tak se těším na setkání!
Jinak úterky po 20:00 hod. nemohu, mám povinnosti na Korei.
Jinak jsem Vás nezatratil, trošku víc si budu vybírat.
Paulus napsal/a:
Včerejší polet na BOB – útok na ponorky se mi líbil! (Ikdyž mne sestřelil vlastní)
Jak píšeš výše, jsem trochu náročnej a myslím, že to je dobře. Tak si budu u Vás vybírat jen to co mi sedne! A vo tom to je…
Ona se má celá věc tak, že pokud chceš do OTU a pak do MU 310/311 tak pak až tam budeš si už moc vybírat co poletíš nebudeš moci. O tom co se kdy poletí rozhoduje velení. Případně důstojníci a instruktoři, kteří povedou trénink MU.
...páteř snadno křupne, když se na ní dupne...
Něco dobrého jsem se ale přece naučil: NEUHNOUT A DRŽET KURZ (RH)
Jak píše Vont..navíc my si také vybíráme, s kým budeme létat, takže je záhodno to brát v potaz, přeci jenom jsme parta a nějaké stranění se nebo vybírání si co kdy poletím, na to se u nás moc nehraje, i když i tací tu už byli..podotýkám byli Chce si to dobře rozmyslet co vlastně člověk chce..
Ne, vo tom to není Nebudeš si u nás vybírat to co ti sedí. Na to aby sis lítal, co ti sedí nemusíš být v letce. Tady to není o tom, že si dáš před nick náš prefix a pak si děláš co se ti zachce. Lítá se organizovaně a o tom, co se letí rozhodují povolaní.
Tohle je postup a přístup všech kvalitních a organizovaných letek na naší virtuální scéně. Jestli se ti to nelíbí.... a vo tom to je
problem je momentalne i trochu v tom, ze nas nejoblibenejsi server zeje prazdnotou (modovany Spit vs. BF109), cista 4.10.1 se moc nelibi, takze se tak nejak ceka az vyleze UP na 4.10.1... no a ne serverech typu BOB se organizovany polety nedaj udelat tak snadno, to sis fcera asi overil
no a velky akce typu specialka se lita tak jednou dvakrat do roka
Samozřejmě kromě prasomlejnů a když není na TS nějaký důstojník,to pak je bordel.. smiley ale,tak kluci se musí občas vyblbnout..
jak rika Podrs, spousta lidi prijde utahana z prace po narocnym dnu a nema chut cekat az se sejdem v dostatecnym poctu na nejakou akci, staci jim si zalitnout hodinku a sundat nejaky to ero a jit do hajan s obrazkem horicho befka ci fokace
Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey!
jak rika Podrs, spousta lidi prijde utahana z prace po narocnym dnu a nema chut cekat az se sejdem v dostatecnym poctu na nejakou akci, staci jim si zalitnout hodinku a sundat nejaky to ero a jit do hajan s obrazkem horicho befka ci fokace