Pánové, jelikož se mi mé "kalební" bundeswérácké kalhoty odporoučeli za Adenauerem, sháním kalhoty vz 60 (jehličky) za rozumnou cenu. Takže pokud někomu doma zahálí nebo má třeba možnost je sehnat, dejte vědět, ať nejsem na srazu nahej...
Přidán 22/03/2010 21:47
Čau. Možná bych o nějakých věděl, ale potřebuju velikost(obvod pasu a délku od pasu dolů). Nic ale nezaručuju. V jednom rybářství tady u nás, něco mají, ale nejsem si jistej, jestli i kalhoty..vím o blůze. Jo a nějakou přibližnou cenu, jakou si představuješ. Nebo se mrkni u vás do rybářství, jestli tam něco nebudou mít.
Mrtvolo jehličky se daj poridit v kazdym lepsim army shopu a to docela za hubicku a pouzity jeste za lepsi peniz.např ja sem se kompletne v armáči obliknul do jehlickovyho za cca 1200kc ale se vsim vsudy velka polni,čutory,pasek,sumky,spacak,atd,atd.
da se to poridit opravdu levne
No jo, tomu rozumím, dokonce mě to i napadlo, ale kámen ourazu tkví v tom, že v městě jménem Prágl se na takových věcech rejžuje a proč bych měl platit víc když...
No tak jsem byl snad v pěti armáčích po Praze a sehnal lejno... Hold už je to nějakej čas co se vyřazovali a velikost zhruba C2 kterou bych potřeboval se musí hodně hledat.