Autor |
RE: Il2-Sturmovik: Cliffs Of Dover (BOB) |
311_Tjurma
Officer
|
310_Cibule napsal/a:
A pak budu číst a číst a číst všechna fóra. A ladit, kombinovat, stahovat, jako vždycky u všech simů (to mě na tom baví nejvíc).
No tak to je ten rozdíl, já chci koupit hru, nainstalovat, po 30 minutach uprav vzlitnout a litat. Ne se s tim dalsi mesice jebat a cekat na patche, ktere ucini hru hratelnou. Mozna to bude i tim, ze jsem ke sturmovikovi prisel, az kdyz byl na svete FB a verze nejaka 4.05
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
311_Pepno napsal/a:
311_Tank napsal/a:
311_Pepno napsal/a:
Tady je největší problém, že to nemá multicore podporu a to žádnej patch nespraví a takováhle hra nemůže běžet jen na jednom jádru, je to na pi.u
CoD ma podporu vice CPU
Tak proč u Pegase, když to pařil tak to ze 4jader využívalo jen 1, máš tam hozenej na SVK PrintScreen
A vtom samim vlakne je i video kde je viet ze to ty CPU vyuziva, nasledke je tam komentar ze je treba votunit konfig.
We didn’t focus on multicore support while developing the game, but we do run the game in multiple threads. Depending on your CPU, these threads will be split between available cores. There’s no upper limit to the number of supported cores, but you will see little improvement past four cores because additional threads are pretty light.
Takze 4 jadra to minimalne vyuzije... zacinam i ta situace kolem Cod pripominat situaci ve Fukushime
Upravil 311_Tank, 29/03/2011 14:11 |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Fukušima je ve srovnání s tímto malilinkatý problém. Tohle je virtuální černobyl.
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
Nesouhlasim, kdyz sem videl treba to video kde se hurrik nestartuje jednim tlacitkem a po otevreni prekritu lze hlavy vyklonit i mimo kabinu, jsem ochotnej priznat ze CoD bude takovej Three Mile Island.
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Ale jo stupen 6 bude adekvátní, já přece říkal, že tam jsou i dobrý věci. Kupř. jak si můžete vézt s sebou micinu na klíně a šahat ji mezi nohy. To se mi opravdu líbilo
|
|
Autor |
310_Cibule
Officer
|
Počkej za rok touhle dobou, Ťurmo. Budeme všichni pařit CoD jako teď paříme Ila (leda že bych se pletl ).
Letecký simulátor je jedna z nejtěžších a nejnevděčnějších věcí, kterou může vývojář dělat (a firma prodávat). Co jich jen šlo do kopru ještě před vyjitím, za tu dobu, co to sleduji). Fakt mne zatím nic nepřesvědčilo, že je to zavrženíhodný crap. A na to, abych řekl, že je to fakt dobrej simulátor jsem si na něj ještě ani nešáhl... Odmítám podléhat hysterii a panice, které se s takovou vervou a zjevným potěšením oddávají někteří na SVK (ale uznávám, ýe u nás je to holt takový národní zvyk, folklór, něco jako tance při oslavě slunovratu).
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Já se na to náhodou taky těším...teď když už to konečně vydali a na videích je vidět, že to s tou slideshow není tak horké...prostě to bude chtít pár giga patchů, ale to půjde
|
|
Autor |
311_Liboch
Officer
|
Ta videa co postoval na SVK 606_Alllite vypadají pěkně
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
311_Liboch napsal/a:
Ta videa co postoval na SVK 606_Alllite vypadají pěkně
Joo,, zejmena ten hurikán bez motoru plně ovladatelnej je fakt peknej. Par giga patchu - kolik ze ma ta hra - 10GB - tak asi budou muset udelat tak 9GB patchů - ten jeden giga může bejt ta tráva a města, co se jim povedly. No možná ještě jeden ještě - to budou ty kokpity, ty jsou taky pěkný
|
|
Autor |
310_Cibule
Officer
|
311_Tjurma napsal/a:
Joo,, zejmena ten hurikán bez motoru plně ovladatelnej je fakt peknej. Par giga patchu - kolik ze ma ta hra - 10GB - tak asi budou muset udelat tak 9GB patchů - ten jeden giga může bejt ta tráva a města, co se jim povedly. No možná ještě jeden ještě - to budou ty kokpity, ty jsou taky pěkný
Teda, Ťurmič, ty mi něco povídej... teď už mi nepřipomínaš jen mojí katastrofickou ženu, ale přímo její maminku, tedy mojí tchýni. "To bude strašný, ach jo, to bude strašný... já vám to říkám, uvidíte, jak hrozný to všechno bude... Běda, běda..."
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Nemusím říkat, že to BUDE strašný, ale že to JE strašný No třeba měli kuci zapnutou nesmrtelnost a ono to sice vylomí motor z lože, ulomí křídla, ale letadlo letí normálně. Tohle všechno je možný hele já bych chtěl, aby to bylo dobrý, dostanu totiž těch 20 tisíc na nový železo
|
|
Autor |
311_Rampa
Officer
|
a to jako teď machruješ ?
|
|
Autor |
AMP
Pilot
|
311_Tjurma napsal/a:
dostanu totiž těch 20 tisíc na nový železo
Nechceš mě adoptovat??? Mě by stačilo 15tis . Na mě doma se... a nechtějí mi nic dát..... |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
AMP napsal/a:
311_Tjurma napsal/a:
Nechceš mě adoptovat??? Mě by stačilo 15tis . Na mě doma se... a nechtějí mi nic dát.....
No a hned bysme ušetřili, by nám oběma stačil jeden stroj, řeknu to ženě, esi nechce 40 letý dítě
|
|
Autor |
336thFS_pityy
Pilot
|
311_Tjurma napsal/a:
AMP napsal/a:
311_Tjurma napsal/a:
Nechceš mě adoptovat??? Mě by stačilo 15tis . Na mě doma se... a nechtějí mi nic dát.....
No a hned bysme ušetřili, by nám oběma stačil jeden stroj, řeknu to ženě, esi nechce 40 letý dítě
Ampiku dokup grafiku a bude to dobre |
|
Autor |
AMP
Pilot
|
VGR_pityy napsal/a:
311_Tjurma napsal/a:
AMP napsal/a:
311_Tjurma napsal/a:
Ampiku dokup grafiku a bude to dobre
No dykjó.... nV 590 koštne cca 15tis...... a to mi k Q9650 stačí... ale kua kua, asi zůstanu u mé stařičké 285.... |
|
Autor |
310_Pepno
Pilot
|
IL 2 CoD stahnuty, nainstalovany , v češtině, ZADARMO
a de se testovat...
Upravil 310_Pepno, 02/04/2011 07:44 |
|
Autor |
Paulus
Pilot
|
Od kud?! |
|
Autor |
310_Pepno
Pilot
|
viděl jsem, zkusil jsem a
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
311_Pepno napsal/a:
IL 2 CoD stahnuty, nainstalovany , v češtině, ZADARMO
a de se testovat...
Obycejne kdyz nekdo krade SW tak si to nechava aspon pro sebe..
Jinak si myslim ze to bude dobre velmi dobre, pokud se tomu budou chlapsi trochu venovat a odstrani takove problemy ze to nechodi ani na tech lepsich kalkulackach, ktere zastinuji nektere naprosto vynikajici featury, na kterymi sem opravdu slintal tak tu ame sturma pro dalsich 10 let.
Alep okud nekdo vylozene touzli litat dalsich 10 let na kwaitekove UP tak prosim.
|
|