Autor |
RE: Cichy podwodny faszystowski myśliwy |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
310_Gringo napsal/a:
Mám jich hroznou partu..Můžu zaslat po icq
Jen si je nech...na hostování Tuhle jsem někde na netu viděl útok na New York Harbour...máš? Že bychom těm amerikánskejm imperialistům ukázali...
|
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
To nevim všechny jsem je neprojížděl...Ale zablbnout si u Ňjú Jorku by byla celkem prtka
Upravil Gringo, 22/10/2008 11:16 |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Mapu s nájezdem na Njů Jórk jsem lehce zkoušel a vypadá to zajímavě...navíc se mi už podařilo rozchodit to hostování...tak co zejtra večer? |
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
Já zejtra odjíždím s Terezou na chajdu do lesů.Vracím se až v úterý, takže se určitě neobjevím.
|
|
Autor |
310_Runner
Pilot
|
V pátek nestíhám ale v sobotu bych do toho šel
Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí. |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
No v sobotu nevím jestli se k tomu dostanu zase já...
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Leutnant Der_UnterBrust(Podprs) hlásí návrat z první patroly...
Ponorka U-49 Uboot class VII, potopeno 5 lodí o celkovém výtlaku 24.642 BRT...(3 britské,1 irská a 1 americká cargo loď, sice s nimi ještě ve válce nejsme ale co )
|
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
Já mám za sebou už 5 patrol..a taky jsem sfouknul nějakýho neutrála..když v tý tmě ta vlajka nebyla vidět....fakt, nebyla
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
310_Gringo napsal/a:
Já mám za sebou už 5 patrol..a taky jsem sfouknul nějakýho neutrála..když v tý tmě ta vlajka nebyla vidět....fakt, nebyla
Já ji viděl až moc dobře...ale když ta loď byla tak veliká a určitě vezla zlým britům zásoby zeleniny a sušeného ovoce...
|
|
Autor |
Mazy
Pilot
|
Koukám že tu máme i dobrý mořský vlky .
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Dneska se mi povedl docela pěknej kousek...podařilo se mi zachytit hlášení o úderném svazu směřujícímu mým směrem...bylo hnusný počasí tak jsem jim jel pod vodou naproti, podle hydrofonu jsem určil jejich přibližnou pozici a najel jsem jim do kurzu aby přejížděli přese mě...no a pak už jsem jen čekal až si mi z mlhy vynořil lehký křižník třídy SouthHampton, výtlak bratru 10000 BRT, nastavil torpéda kontaktní rozbušku, hloubka ponoru 3 metry a rozptyl 10°...2 ryby udělaly své a já měl před sebou docela pěkný ohňostroj...
|
|
Autor |
Chrobak
Pilot
|
Taky se hlásim do služby už jen stáhnout TGW a Angličaní se mohou těšit
|
|
Autor |
AJaromir
Pilot
|
Téže bych se přidal, ale pokud hraji Sh3 s GW, tak mi padá. Jinak mám SH4 + U-boat a zatím no problem.
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
Tak mi dneska dorazil SH3
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Tak prej to hodně lidem padá(i mě občas), tak mě napadá že by nebylo od věci zkusti někde sehnat poslední opravnej patch na ten TGW Super Mod...mohlo by to pomoct...
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Tak mé první dojmy z nového patche na SH3 TGW...
...patch 2.1, nainstalován, má přes 1GB...
...vyzkoušel jsem naloadovat hru, trvalo to dlouho(dvojnásobek než s TGW 1.1)...
...hra naběhla, zkusil jsem naloadovat nějaký save, který jsem měl z předchozí verze(i když se v readme píše že to možná nebude fungovat, nechtěl jsem se toho savu vzdát)...
...loadovalo tu kurevsky dloooooooouho a pak to spadlo...hmm, říkám si, okey, dám novou kampaň...
...loaduju zase kuuuurevsky dlooooouho a pak to konečně naběhlo, ale protože to bylo tak vyhcytaný graficky tak jsem z toho měl slideshow...
VRACÍM SE NA 1.1
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
Sem nainstaloval SH3 a byl sem trochu zklamanej ze to vypada hur nez si pamatuju a nedari dostat do lepsiho rozliseni nez 1024x768
Navic me sere ze po vynoreni automaticky nenabehne hlidka (musim natahnout rucne pres crew manager) tim se neda rychle obsadit flak a delo. Takove nedokonale
Asi sem zhejckanej z SH4 kterej precejenom mel tyhle veci poladeny ikdyz zase tam treba chybel snorkel atd.
btw co zkusit sh3+Uboat v multiplayeru clovek hovno pozna jetli je v pacifiku nebo atlantiku.
|
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
311_Tank napsal/a:
Sem nainstaloval SH3 a byl sem trochu zklamanej ze to vypada hur nez si pamatuju a nedari dostat do lepsiho rozliseni nez 1024x768
Navic me sere ze po vynoreni automaticky nenabehne hlidka (musim natahnout rucne pres crew manager) tim se neda rychle obsadit flak a delo. Takove nedokonale
Asi sem zhejckanej z SH4 kterej precejenom mel tyhle veci poladeny ikdyz zase tam treba chybel snorkel atd.
btw co zkusit sh3+Uboat v multiplayeru clovek hovno pozna jetli je v pacifiku nebo atlantiku.
Tanku nainstaluj si TGW a hned to bude vypadat líp...SH4 je určitě super, ale nevim kolik z nás ho má a já například nemám momentálně 1000,- kč. že bych si to hned objednal.
A navíc: Dover je Dover a Atlantik je Atlantik
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
tak TGW sem nainstalil rovnou a jetli to bez nej vypada jeste hur ...
hadam ze 16:9 tam nedostanu ani s TGW.
Njn cechy sou draha zeme normalne se SH4 prodava za 14 GBP tj asi 430CZK sberatelska za 19GBP.
Nicmene ja mam zatim taky na disku jen rozsireny "demo"
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
SH4 se da do 500 koupit i tady.
|
|