Hoj hoši,
takovej dotaz - hraju také MMO gamesku EVE ON-LINE a narazil jsem tam na českou ,,letku" 310.RAF, to je taky někdo od vás, nebo pouhá shoda názvu?
V EVE už z principu moc pubescentních lidí není
Nick nevím, jen jsem potkal v nějakém hvězdném systému loď s českým hráčem, tak jsem se mrknul na jeho info a překvapilo mě, že je z korporace 310.RAF a v popisu měli, že jinak hrají letecký simulátor 2.sv.války, proto jsem se tu zeptal. Podle infa jich bylo v té EVE letce 22.
Tak pokud to není nikdo od vás, bude to nejspíš někdo z nich, protože víc Třistadesítek tu asi působit nebude, jedině že by snad třeba ve WarBirdech. Optat se jich bohužel nemůžu, bo nemají na stránkách žádné fórum, jen nějaký chat, kam jsem se ani nemohl proklikat
EVE je hardcore MMO, tam když Ti soupeř sestřelí v souboji stíhačku, tak Ti prostě zmizí a musíš si zas třeba měsíc vydělávat na novou, to děti pod 15 let moc nebaví, u nich jednoznačně kraluje WoWko. Navíc se EVE musí platit, není free.
No, u mě právě teď Kraluje Global Agenda. EVE jsem chtěl dříve hrát, ale bohužel jsem jeho mechanismu nepřišel na chuť. No a jinak....zlatý IL2, Rise of Flight a série DCS,
Přejít na:
Přihlásit
Ještě nejsi přihlášený ? Klikni zde a registruj se.
Zapoměl jsi heslo? Pro získání nového klini právě zde.
Rychlovka
Musíte být přihlášeni, abyste mohli přidat zprávu.