Byl jsem si nedávno vybrat vánočni voucher a po hodině odcházel s rohlíkem na tváři a orgasmem v rameni. Nejsem arci militantní typ, ale tohle jsem si fakt užil a přál bych vám to všem. Nebyl by to vůbec špatný klepák s takovým doplňkovým zážitkem, ale nesměl by před tím praskat alkoholtester, a pro zážitek je potřeba obětovat min. 1000,-
BREN byl ultimátní zážitek, pak sniper vedle něj na stole nezaostal překvapivě ani v síle rázu, o přesnosti nemluvě, mosinka (ta mě dostala) má ráz jako puška na slony, špagin, thompson apod. jsou oproti tomu šicí stroje, i když kouzlo to má taky. Vše druhoválečné na fotkách jsem okusil 5-20 ran - podle ceny a při odchodu vyzkoušel ještě srdcovku ČZ75 r. 1975 vs. moderní sestra SHADOW2, nechal si 2 x zvednout ruce nad hlavu dirtyharryovským magnumem a bylo vymalováno. Nechápu jen, jak mohli vybavit do tak důležité akce paragány stengunem. Pokud se nezasekne úplně, tak absecne libovolné dávky je jako orální sex na tučňáka.
Jinak chlapíci na střelnici byli fajn pohodáři, ochotní a tak. Jen termíny je třeba vybírat půl r. dopředu, je tam nával, ale stojí to za tu pestrost výběru.
Když tak tady https://www.vojtechmarek.cz/, možnost výběru střelnice podle bydliště a maximální vstřícnost. Vřele doporučuji.
Mít lidi povahu německého boxera, na Zemi by byl ráj.