Autor |
Ka-50 Black Shark |
311_Tank
Pilot
|
Zjistil sem ze DCS prodavaj Ka-50 i jako online distribuci (bez SF), zaplatite stahnete 2GB instalacku nainstalujete a letite (teda neletite ale o tom pozdeji).
50USD neni moc, tak sem si rek ze to zkusim.
Tak sem stahnul nainstaloval, hodil do full real modu a pustil sem treningovou misi jak vubec vrtulnik nastartovat a cumel ....
No Il2 proti tomu vypada jako takova tezsi arkada.
Pro predstavu startovaci frekvence jenom pro motory ve strucnosti vypada asi nasledovne:
- zapnout baterii
- zapnout interkom a kratkovlny radio
- zapnout hydraulickou pumpu
- rizt pozemni obsluze at vas napoji na externi zrroj energie pokud nemate dost vlastni stavy
- zapnout palivovou pumpu pro pomocnej motor (APU)
- otevrit palivovej ventil pro APU
- nastartovat APU
- nahodit elektrickej generator na APU
- nahodit AC/DC menice
- hlidat aby se vam APU neprehralo a nebouchlo
Timhle mate stavu a muze tejit na hlavni motory:
- odbrzdit hlavni rotor
- spustit palivovy cerpadla a a otevrit palovovy ventily
- otevrit nasavani motoru
- nahodit motor
- to sami pro druhej
- zapnout elektricky generatory na motorech
- schodit APU
Atd atd to sem toho jeste pulku zapomel nebo to mam spatne pak clovek musi jeste prubezne hazovat zbytek od navigacnich systemu po odjisteni katapultovaci sedacky (ka50 odstreli rotorovy listy a regulerne pilota katapultuje).
Kratka to co v Il2 udelat 2 tlacitkama tak v ka50 musite pul minuty klikat vsude po kokpitu (klavesovy zkratky sem vzdal).
No jetli bude v Bob jen pulka toho co jde tady tak se mame na co tesit.
BTW kdyby se nasel dalsi silenec tak bych to klido prubnul online (az semi to vubec podari odlepit od zeme)
|
|
Autor |
RE: Ka-50 Black Shark |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Realita je realita, ale biflovat se nazpaměť skutečný postup startování vrtulníku, to může být zábava snad jen pro opravdovýho šílence a nadšence...já spíš patřím k těm, kteří chtějí jakýsi mix reality se zábavou(přeci jenom jsem neprošel výcvikem vojenského pilota vrtulníku). Startovat takovej stroj několik minut to pro mě zábava není...a pevně doufám že až BoB vyjde(jestli vyjde) tak že takový nebude...(
Takže za mě, NE DÍKY...
|
|
Autor |
311_Rampa
Officer
|
311_Tank napsal/a:
- nahodit AC/DC menice
To bude dobrá muzika ta Ka50
|
|
Autor |
CrashDown
Pilot
|
Ja bych si to urcite chtel alespon vyzkouset
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
311_BleskovejPodrs napsal/a:
Realita je realita, ale biflovat se nazpaměť skutečný postup startování vrtulníku, to může být zábava snad jen pro opravdovýho šílence a nadšence...já spíš patřím k těm, kteří chtějí jakýsi mix reality se zábavou(přeci jenom jsem neprošel výcvikem vojenského pilota vrtulníku). Startovat takovej stroj několik minut to pro mě zábava není...a pevně doufám že až BoB vyjde(jestli vyjde) tak že takový nebude...(
Takže za mě, NE DÍKY...
Podle menualu to ma trvat 30s a 45s se zavrenejma ocima takze zase zadna katastrofa. Nejdil na tom trva nez se motory dostanou do otacek (mel bys pockat 60s)
Samozrejme pro Dogfight server to neni
|
|
Autor |
Hero
Pilot
|
Tak hardcore simulátor vrtulníku.........TO JE NĚCO PRO MĚ ..kde se to dá koupit a nebo sehnat?...tanku a nějaký odkaz by nebyl? screenshoty apod???
Upravil Hero, 10/01/2009 18:41 |
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
Koupit se to da na strankach vyrobce. Ja sem zaplatil stahnul nacpal zakoupenej klic bez nejmensiho problemu.
http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?end_pos=135&scr=products&lang=en
Screeny tamtez na youtube je hromada videi. A recenze treba tady:
http://www.lockonfiles.com/modules.php?name=News&file=article&sid=342&mode=&order=0&thold=0
Jen je to teda narocny na HW, je to fakt krute realisticky ale je tam i game mode kterej sem teda nezkousel ale ma asi tak pulku ovladani takze asi neco jako il.
A pro podese ted sem koukal v nasveni co je v sekci cheats a tam je:
Automatic accelerated startup procedure
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
A je tam taky něco jako "vystřel se a zapomeň"? Tak to bych si zkusil...
PS.: Né, fakt, to nejni pro mě...takhle bych při startu motoru zatímco by nám útočili na základnu zazmatkoval a vystřelil se omylem katapultem aniž bych předtím odhodil vrtuli...
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
311_BleskovejPodrs napsal/a:
A je tam taky něco jako "vystřel se a zapomeň"? Tak to bych si zkusil...
PS.: Né, fakt, to nejni pro mě...takhle bych při startu motoru zatímco by nám útočili na základnu zazmatkoval a vystřelil se omylem katapultem aniž bych předtím odhodil vrtuli...
Jasne ze to tam je Nerizeny rakey a vystrelovaco sedacka
|
|
Autor |
57thMH_Edison
Pilot
|
A co takhle zkusit malý polet v KA-50 v on-line !!!! |
|
Autor |
li3ec
Pilot
|
za zkoušku by to stálo,ale mám obavy,že při hard core by padl za vlast šturm...asi jen na zácvik to bude hafo hodin,neřku-li nejakej battle flight.http://www.highinthesky.cz/obchod/sortiment/digital-combat-simulator-black-shark-p756/,tady to i odzkoušely,já jen doufám ,že ten 400stránkovej manuál bude v cz. |
|