Autor |
RE: Tréninky přednostně pro OTU - instr. Tjurma |
Razor
Pilot
|
Ja tam byl taky
|
|
Autor |
Termix
Pilot
|
Ja se musim omluvit za svuj zlocin.to ze sem nedorazil bolo jenom z me mladicke nerozvaznosti.cely den se mi vsechno sralo a nakonec me zacinalo vysirat i moje PC kdyz mi prestala fungovat klavesnice a mys.sel jsem si provetrat hlavu a narazil sem na dve krasny slecny.
Jenomze timhletim to asi konci ponevadz si nic jinyho nepamatuju pac sem chlastal na pernstynske noci kam sem mimochodem pozval ty cubicky
|
|
Autor |
CSW_Karlos
Pilot
|
Ja se musim take pridat a omluvit se mym instruktorum, pac jsem vubeng nepredvidal, ze budu muset cekat, az se vzduchem chlazeny mozky (doufam, ze tu nikdo neni zaryrty paragan) vyblbnou a muzem spokojene odletnout do Pardubic, kde jsem se jeste zdrzel budovanim firemniho stanu No jo, ach ta prace, bohuzel bez prace nejsou kolace co se da delat...
P.S. příště budu ohleduplnejsi, zkusim vzdy vse dodrzet do terminu a hlavne dbat na to, aby se to uz v zasade moc neopakovalo
Tod vse, preji good day and i go working
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Dnes večer opáčko, nepočítám radši s účastí nikoho...prostě večer budu lítat, kdo z OTU dorazí, dorazí...uvidíme, zahulíme...
|
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
Cože, bude se hulit??? Tak to já bych se možná taky stavil. A třeba se i něco přiučím
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
310_Crowley napsal/a:
Cože, bude se hulit??? Tak to já bych se možná taky stavil. A třeba se i něco přiučím
Jo no...asi se bude kouřit...někomu prdel gumovým zvonem...
|
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
311_BleskovejPodrs napsal/a:
310_Crowley napsal/a:
Jo no...asi se bude kouřit...někomu prdel gumovým zvonem...
Crowley, to musíš na tréning 310tý. 311ka to bere z druhý strany
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
310_Gringo napsal/a:
Crowley, to musíš na tréning 310tý. 311ka to bere z druhý strany
Máš pravdu, my z 311ky na to jdeme z druhý strany...počkej, to teda znamená že vy si na trénincích kouříte péra, jo?
|
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
Jé, tak já asi nedojdu. Protože tyhle věci pro fajnšmekry z 311 se fakt učit nechci
Na druhou stranu chápu Podrsi, že když je vás v té bedně 6 a hlídka nad Biskají je dlouhá, tak se nějak zabavit musíte
|
|
Autor |
310_Runner
Pilot
|
311_OTU_Hoblly napsal/a:
pac jsem vubeng nepredvidal, ze budu muset cekat, az se vzduchem chlazeny mozky (doufam, ze tu nikdo neni zaryrty paragan ) :
Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí. |
|
Autor |
CSW_Karlos
Pilot
|
310_Runner napsal/a:
311_OTU_Hoblly napsal/a:
pac jsem vubeng nepredvidal, ze budu muset cekat, az se vzduchem chlazeny mozky (doufam, ze tu nikdo neni zaryrty paragan ) :
Tak to sorrac, ja to myslel vse jen ze srandy defakto jsem taky paragan v plinkach se trema uspesnymy seskoky
|
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
A já furt proč je ten Runner poslední dobou takovej vyfičenej.On to má z padáku
|
|
Autor |
310_Runner
Pilot
|
311_OTU_Hoblly napsal/a:
310_Runner napsal/a:
311_OTU_Hoblly napsal/a:
Tak to sorrac, ja to myslel vse jen ze srandy defakto jsem taky paragan v plinkach se trema uspesnymy seskoky
V pohodě, před měsícem jsem začal dělat piloťák na větroně, tak jim to za chvíli budu řikat taky
Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí. |
|
Autor |
310_Runner
Pilot
|
310_Gringo napsal/a:
A já furt proč je ten Runner poslední dobou takovej vyfičenej.On to má z padáku
Vyuijte toho, e si takový piloti o sobě myslí, e jsou nejchytřejí a poslouchejte jejich kecy (viz. výe). Občas se jich zeptejte na to, jak dlouho lítají a obdivně přitakávejte. Výrazy jako: Fakt jo?! Tý wole! Teda ty jsi fakt dobrej atp. jsou velmi vítaná. Nakonec dosáhnete svého. Poletíte s nima ve dvojici (v roji) na mapě. Ideálně budete na jejich TSku. Nechejte se zasvětit do tajů BnZ. A teď přijde Vae chvíle. Počkejte si na první společný útok. Následujte svého pilota při útoku. Sledujete jak střílí můete se obdivně vyjádřit k jeho schopnostem. Pokud cíl nezničil, klidně taky vystřelte. Po odpoutání stoupejte za ním. Drte se celou dobu v těsném závěsu. V nestřeeném okamiku to do něj narvěte. Hned se omlouvejte, jé sorry fakt jsem tě neviděl, ví já nejsem tak dobrej jako ty, moc mě to mrzí, fakt jsem se snail atp. Sice ho straně naserete, ale jetě Vám odpustí. Vydejte se s ním na dalí let. Pozor bude opatrnějí a bude furt sledovat kde jste. Vyuijte dalího společného útoku. Tohle vyaduje opravdu slunou přípravu a moná se Vám to nepovede napoprvé. Musíte se spustit dolů prakticky stejně jako vá vyhlídnutý pilot. Namáčkněte se na něj. Dajvujete spolu ním. Kdy se budete blíit k cíli začněte neartikulovaně křičet: Ty jo to je fofr, u se blíí, banzáj!!!, hrrr
yes, yes, yes atp. Nezapomeňte se dret furt za svým esem. V takovým řevu nejspí nic netrefí, ale ve chvíli, kdy budete společně míjet cíl, zařvěte: Teď ho dostanu hajzla! A polete plnou nepřeruovanou dávku do svého učitele. Dál u toho křičte, u mi neuteče ty zmrde! A střílejte a střílejte a střílejte, dokud se budou jeho trosky vrtět v zaměřovači. Je to sice bohapustá vrada, ale virtuální a věřte mi, e Vám to hvězdy odpustí.
Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí.
Upravil 310_Runner, 08/06/2009 12:46 |
|
Autor |
CSW_Karlos
Pilot
|
310_Runner napsal/a:
V pohodě, před měsícem jsem začal dělat piloťák na větroně, tak jim to za chvíli budu řikat taky
Tak ja jsem tento termin pochytil pred mesicem v praci a normalne si z toho delame mezi ssebou prdel Jelikoz uz plachtarsky litam od 15 skoro 7 let, nalitano pres 300 hodin, tak jsem rad, ze tu jsou i realni piloti
|
|
Autor |
311_Upir
Officer
|
311_OTU_Hoblly napsal/a:
... tak jsem rad, ze tu jsou i realni piloti
A dokonce i reálné letušky
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
PRO TRÉNINK NA 28.6. 2009 NUTNÝ MOD MOVING DOFGIGHT, KTERÝ SI MŮŽETE STÁHNOUT TADY :
http://www.310raf.com/download/Moveing_Df.exe
|
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
Co je to za Mod?
|
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
Uz opravili to ze kazdej vidi lode atd jinde podle toho kdy se pripoji ?
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
310_Gringo napsal/a:
Co je to za Mod?
Dobrý den pane Gringo ten mod jsme rešili asi před půl rokem, umožňuje lítat coop mapy jako dogfight, mělo to akorát bug ohledně lodí, tahle druhá verze by to snad měla mít doladěný - toť i odpově´d pro tanak
|
|