letiště: Y-29 Asch
sektor: 2015
cíl: cover 21 st Army Tank Brigádě - oblast 1715
Start: č.2
P-51 D - CSW_Hot_Dog
P-38 J - 311_Vont
Tempest Mk. V - CSW_Black55
Startuji s Hot_Dogem s stoupáme na severovýchod ke „dvou mostům“ a snažíme se sejít s Blackem, který je už na lovu.
Na spodní základně mraků přestáváme stoupat a hledáme Blacka. To už od něj dostáváme hlášení, že napadá Doru přilétávající od Velna v jihozápadním kurzu. Ta vzápětí dostává bubeníka a „čtyři divocí Hispánci“ je dobrej argument k připsání sestřelu.
S Hot_Dogem vidíme rej kroutících dotů, připomínající tance Dervišů a jdeme si taky skočit. Black hraje na honěnou s další Dorou, ta mu sedí na ocasu a nechce se ho pustit. Hot_Dog ji to hned začíná rozmlouvat šesti půlpalcema. Dora nesportovně odhazuje části svého stroje které trefují Hot_Dogova mustanga a ten musí volky nevolky na šnůry.
V ten okamžik nás čelně míjí rozkouřený Anton A8 a protoře nemám nic lepšího na práci postavím bleska na pravé křídlo a dávám koním nažrat. Němec si toho všímá a chce mě vybrzdit v ostré stoupavé levé. Tím mi ukazuje celou siluetu a nedává mi šanci minout. Už se dostávám do rytmu a brejknu hned doprava, protože si mě vyhlédl jinej opičák na G14, kterej se po mě opičí ve všech obratech a sype na mě německý železo. To se zase nelíbí Blackovi, kterej už stojí ve frontě na jeho ukončení, což se taky za chvilku děje. Lajťas už má dost a já taky, tak to jdu přebalit. Black se dává do holpecu s Hot_Dogem a Druindinem a zbytkem CSW, která se začíná připojovat a letí vstříc novým příběhům.
311_Vont 24.12.2021 08:42 Také všem přeji šťastné a veselé svátky a do nového roku mnoho zdraví a spokojenosti. Ps: a taky pevnou ruku a čistou šestku GL
Matylda 23.12.2021 08:53 Kucí, hezké svátky vinčuju vám i vašim blízkým, a snad se příští rok někde sejdeme.
Halelůjá...