Autor |
RE: Acrobatic group |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Nebo co takhle plochá vývrtka ve formaci započatá v 500m nad zemí...vyskočili bychom 3m nad zemí, přeci zbytek už doskočíme hravě na nohy a bez padáku... |
|
Autor |
310_Ikar
Officer
|
No ja jsem chtel puvodne P-40, podle me je to jedno y nejfotogenictejsich letadel v ILovi, ale ten Obluduv argument pro hurriho se mi libi...
Bolsevickej uberprototyp je sice fajn, ale je to porad bolsevicky...
S kobrou by to byla opravdu frajerina.
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Tak s tim Hurrim, kdeze jsou ty casy, jsme velmi casto provadeli manevr spadajici do vyssi pilotaze, jmenoval se: "Bojova vyvrtka"...vzpominate?
|
|
Autor |
311_Liboch
Officer
|
Vzpomináme, nejčastější defensivní manévr. Všichni ho zvládli na výbornou
|
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
co je to bojová vyvrtka?
Chlapci,nechcem vám nám do toho nejak kecat,ale ten hurrik mi asi nepride idealny. Viem,ze k 310/311 sa viaze prave tento plane, je pomerne stabilny a obratny,ale zaroven jeho vykon je skor podpriemerny...je fakt aj ten,ze na spitoch a lavockach lieta skoro kazdy...Ale kludne to s tym hurrim mozme skusit,som za
mimochodom,nebolo by cool robit akrobaciu s nejakym nie prave na prvy pohlad vhodnym lietadlom? Na takych u-2, mig-9 by to nemusela byt nuda...
ale ked je rozhodnute,tak uz nechcem nijak do toho rypat proti hurriku nemam urcite nic
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
Ja bych panove rek ze by ste si to meli nejdriv zkusit a pak by vas presla chut na ruzny MiGroury, nebo jiny preboostovany masiny.
Hurrik neni jen moje rozhodnuti pro predchozich marnych pokusech s jinymi stroji to bylo na naprosto uzasne letadlo pro nase ucely podle vsech pritomnych pilotu.
Pro ilustraci jak natesno byla snaha litat tak tady je par obrazku z prvniho poletu:
BTW jestli Rufu rika ze se s hurikama lita tak asi nejsme jediny komu to letadlo prislo whodny. A az se naucim ovladat tenhle WarHorse (by Obluda TM) tam muzem prejit na neco vykonejsiho.
EDIT: Obrazky znormalizovany soudruzi !
Upravil 311_Tank, 31/07/2008 19:41 |
|
Autor |
Chrobak
Pilot
|
Jojo ... vcera to bylo super .... akorat sem vam nenacetl muj skin koukam ...nejhorsi je na te akrobacce pridavat a ubirat plyn
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
Zato si svitil jak vanocni stromecek
|
|
Autor |
Rufu
Pilot
|
Nevím jestli nemají na tý soutěži určenýho Mustanga.linky na pár letek pro ispiraci camuflážehttp://www.blue-eagles-team.com/links.php |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Některý z nich jsou fakt pěkně vymalovaný, to se musí nechat...pokusím se vymyslet nějaký origo skín na ty naše Hurriky...aby to nebyl každý pes, jiná ves...
|
|
Autor |
Mrtvola
Pilot
|
Omlouvám svou neúčast ale z časem je to teď na **** . Příští tejden bych měl určitě poletět. Dneska okamžitě mizím do postele, jsem utahanej jak kotě, už cestou z práce jsem málem přepnul na autopilota.
|
|
Autor |
Rufu
Pilot
|
http://www.youtube.com/watch?v=ogaAmnIJUl4&feature=relatedmoc pěkné |
|
Autor |
311_Rampa
Officer
|
já se taky hlásím do služby k akrobatům
|
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
Tak Prazdniny jsou za nami brzo prijde zima tak je pomalu cas zase zasenou za nase klacky.
Tak kdo se hlasi na nejakej dalsi polet ?
|
|
Autor |
310_Runner
Pilot
|
JoJO jdu do toho hlásím se dobrovolně
Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí. |
|