Tak to není ono. Tenhle text (přeložený) visí na SVK už nějakou dobu. Mně jde o to, jestli se nedá ještě ty hodnoty zvýšit, tedy jestli to má nějaký efekt (třeba les na 3).
Les určitě lze nastavit na hodnotu 3, stejně tak Landgeom a Efect.
Water má nastavení 0,1,2,3 a 4.
IMO buď cucni něčí nabušený config, nebo zazálohuj a experimentuj. Pokud nastavíš nesmyslnou hodnotu, buď si ji Il upraví, nebo se nerozjede. Postupuj krok za krokem, ať si v tom udržíš přehled a určitě neriskuješ nic neopravitelného.
(maximálně reinstal )
Jak píše Crowley, pokud máš náladu to testovat, tak se do toho pusť...určitě tam máš rezervu ještě u toho lesa a textur...pokud nastavíš hodnotu kterou il nezchroupe, tak se il spustí a přepíše ji na tu základní nejmenší...takže si třeba nastavíš vodu na 5, spustíš Ila, ten v klidu naběhne a ty začneš nadávat, jak je ta voda hnusná...pak ila ukončíš, mrkneš do conf.ini a voila, il ta mrcha si prepsal hodnotu u vody na 0 protoze 5 nezvladl(v tomto pripade tato hodnota neexistuje)...
Jinak ja si ted uplen nepamatuju nastaveni sveho conf.ini ale vodu jsem nastavil tutove na 3 protoze mi prislo ze vizualne je to podobne 4 a vidim na tom lip doty...zbytek se budu muset podivat vecer az se dostanu ke svemu pc, popr. sem ten svuj conf.ini hodim...