Autor |
Místo Wingsu - 6.12.2014 |
310_Pip
Pilot
|
http://www.panzerkampfwagen.cz/forum/viewthread.php?thread_id=4946&pid=230015#post_230014
Cloňák na SVK:Vážené a milé (.)(.), vážení letci, přátelé, všichni se zájmem o virtuální bojové létání,
Místní normalizátor si Vás dovoluje pozvat na
NETRADIČNÍ PŘEDVÁNOČNÍ SLET VIRTUÁLNÍCH PILOTŮ 2014
který se bude po dlouhém výběrovém řízení konat v pražské restauraci http://www.ubasnikapanve.cz/
a to
v sobotu 6. prosince 2014 od 17:00-24:00 hodin
(pro ranní ptáčata bude vyhrazena vinárna, příchod je možný po probuzení někdy v 11 nebo 12 hodin)
Tato restaurace je shodou okolností nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad a jako jedna z mála prošla náročným výběrovým řízením levého i pravého břehu Vltavy, kterého jsem se účastnil osobně. Přísným výběrem neprošly i vyhlášené restaurace a pivnice U Cepelínů a nebo U Švejků. Jednou zavazely přiliž hluboké klenby, podruhé schody, potřetí nebyl bar, po čtvrté se zavíralo v 11, po páté byl prostor pro 90 pilotů významně rozdělen, po šesté byly prosincové ceny dvojnásobné, po sedmé měla restaurace název U dvou sester ... prostě samé neštěstí. Kdo z Vás by šel například K paragánům?
Podmínky se mi po ostrém vyjednávání podařilo zajistit totožné jako ve Wings Clubu
1. Jídelní lístek bez omezení
Opět platí, že při hromadném objednání může dojít i k hodinovému zpoždění v dodání, toto akceptujete s přihlášením. S tím souvisí i to, že se nebude doručovat společně na jeden stůl, ale individuálně, aby kuchyň nevázla minutovým plánováním.
2. Zavíračka může být prodloužena až do 1-2 hodiny (záleží kolik nás bude a kolik u sebe budu mít peněz).
3. Pivo se bude točit výjimečně plzeňské, Budvárek mi přijde až moc sladký, na tak komorní akci.
4. Strava taková, že se po ní budete moci utlouct.
5. Obsluha bude obeznámena s tím, že v nečekanou chvíli mácháte rukama v domnění, že chcete sestřelit nepřílete na místo zvrhnutí servírovaného jídla nebo pití.
6. Vítáni budou i kolaři. Největší počet po sobě jdoucích schodů jsme napočítali 2, vyjma vinárny, která je skutečně pod zemí.
7. déle pro některé z účastníků chystáme překvapení, které ale nemůžu prozradit. Zapomene ten, kdo se nenahlásí včas, tedy do 6.11.2014.
8. Pokud Vás ještě nikdo nesestřelil, tak věřte tomu, že Vás šestého sestřelí alespoň hubou, pokud si to osobně neohlídáte.
Vezměte s sebou všechny. Rezervace tentokrát není na moje čokoládový voči, ale musel sem vyslat nejednu Destinovou.
Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey!
Upravil 310_Pip, 12/09/2014 15:46 |
|
Autor |
RE: Místo Wingsu - 6.12.2014 |
311_Mart
Pilot
|
No zatím to zvažuju. To prostředí mi na slet přijde opravdu netradiční, ale zas na druhou stranu... Cassius v šest večer rozstřelený na mraky, ostatní ho nejspíš budeme dříve, či později následovat... To nás tam taky příští rok už nemusí pustit
Kde chybí výkon, pomůže odvaha. |
|
Autor |
310_Majkl
Pilot
|
Upřímně se přiznám, že už ani nějak netoužim vidět ty náckovský ksichty, protože tentokrát by to už asi někdo odsral. Na toho kreténa Pagyho, mam pifku z posledního Wingsu..tak Vám dám tři možnosti, kdo by to asi tak byl..1.Pagy, 2.Pagy a ta třetí možnost je.....budu Vás napínat...........................................................................................................................................................................................................................................světe div se, zase Pagy. Takže já o "Wigsu" zatím neuvažuju.
|
|
Autor |
310_Pip
Pilot
|
Pagy je chudák a nestojí za řeč... prostě ignoruj některý lidi jako já a budeš v klidu Se spoustou lidí se dá dobře pokecat a konec konců sedět můžem od lionů co nejdál. Jedu a budu se dobře bavit
Hoka hey! |
|
Autor |
311_Vont
Officer
|
Nechce se mi měnit lokál jsem zvyklej na ten "náš" ještě nevím jestli mě někdo ukecá, spoustu lidí bych rád uviděl, ale nejspíš nepojedu. Wings bez Wingsu není Wings
...páteř snadno křupne, když se na ní dupne...
Něco dobrého jsem se ale přece naučil: NEUHNOUT A DRŽET KURZ (RH) |
|
Autor |
310_Jachym
Pilot
|
Po zkušenostech z minulého ročníku s Pagym se nejspíš nezůčastním.
A taky bych musel u nás ve vsi udělat poštu abych se tam mohl ožrat a nažrat
Lidi který bych rád uviděl uvidím na Klepáku...
|
|
Autor |
310_Janor
Pilot
|
Taky spis nepojedu a souhlasim s Jachymem a tesim se na klepak...
|
|
Autor |
311_Vont
Officer
|
Na Pagyho serte to je mizernej důvod někam nejet... bůh ví jestli tam vůbec bude
|
Autor |
310_Jachym
Pilot
|
Zeptej se Márta jak sem na něj sral. Kecal sem s nějakym poblijoném, ten kokot se přisral, chvíli poslouchal a pak začal vysírat. Cvíli sem ho ignoroval ale vysírání se stupňovalo až na mě ten k@k@t vyrukoval s tím že jdem ven na chodník a vyřídíme to jako chlapi! Jestli teda nejsem sráč. Nechápu jak dokázal sám sebe vytočit do takovejhle otáček, když si ho víceméně nikdo nevšíma a ještě ho tam ten jejich lion uklidňoval.
No nebejt Márta kterej mě držel spátky, tak ho tam asi roznosim po celym náměstí. Letos už bych nevydržel ignorovat všechny urážky. A uznej sám, že za ty problémy co bych s tim pak měl, přijít o zbroják, lítání p opolicajtech, řešení na SVK. To se na to rači vyseru. Taknějak sem zjistil že mi stačí Klepák...
Upravil 310_Jachym, 14/09/2014 09:46 |
|
Autor |
311_Mart
Pilot
|
Klid Jáchyme, rupne ti cévka a budeš tahat nohu
Kde chybí výkon, pomůže odvaha. |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Ty vole Jachyme tak snad tam Pagymu hned nemusíš vystřelit mozek z palice devítkou..i když by z toho moc velkej bordel nebyl, když v ní nic nemá
Navíc bych chtěl vidět jak se ti na toho kokota splašej kladiva
|
|
Autor |
VCAF_Joe
Pilot
|
Boys, dlabejte na blbce bez mozku.
Můžem se třeba sejít ještě před tím udělat společnou návštěvu Olšan, uctít naše borce.
Letos se chci podívat navíc ke hrobu Karla Kasala, už vím, kde zhruba je. Chci najít i Jaroslava Hlaďa. K tomu, podobně jako loni, pomník čs. letců, hrob Stanislava Rejthara,...
Čeští RAFáci - "Věrni zůstaneme" |
|
Autor |
310_Pip
Pilot
|
To nezní špatně, pokud budu, tak bych se taky došel poklonit památce hrdinů... jinak náš mezisraz za 14 dní je v privátním vlákně, pokud by jsi měl zájem, dám Ti info v PM
Hoka hey! |
|
Autor |
Matylda
Pilot
|
Výborný nápad Joe, rád dorazím dřív. Snad už mi do toho nic nevpadne, páč letošek je od začátku ňák naruby. Budu se těšit a doufat, že si to i kluci, v čele s Vontíkem, rozmyslí. |
|
Autor |
VCAF_Joe
Pilot
|
Paráda, su moc rád za váš zájem
Předpokládám sraz na Olšanech kolem 16:00, Marasek pojede se mnou. Bude už sice šero, ale dřív to patrně nestihneme. Areál má být otevřený do 17:00.
Čeští RAFáci - "Věrni zůstaneme" |
|
Autor |
VCAF_Joe
Pilot
|
Uf, je mi to moc líto, ale v sobotu nebudu moct přijet.
Posledních pár dní je mi bídně - teplota, blbá rýma, blbej kašel... takže dřepím doma a resuscituju se.
Doufám, že bude časem šance pořádně poklábosit. To bych rád
Olšany holt taky někdy později.
Čeští RAFáci - "Věrni zůstaneme"
Upravil VCAF_Joe, 05/12/2014 13:42 |
|
Autor |
311_Vont
Officer
|
Já taky nejedu Joe, ale nějakou smysluplnější oduševnělou seanci bych taky rád spáchal...
Jináč přeji brzké uzdravení,
|