Autor |
KEYBOARD/INTERFACE ERROR |
MajkyCz
Pilot
|
Zdar chlapci... Mám takovej problem. Dal jsem si MB a spol. do nového caseu a nenajde mi to klávesnici ani myš. Vypíše se mi keyboard/interface error Press F1 ti Resume... nevíte někdo co s tím? Do BIOSu se bez klávesnice nedostanu... Dík
"Jdi a oběs se, chrabrý Crillone!
Bojovali jsme u Arques a tys tam nebyl"
Jindřich Navarrský |
|
Autor |
RE: KEYBOARD/INTERFACE ERROR |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Klávesnici a myš máš přes USB? Pokud jo, tak zkus tu klávesnici zapojit nejdřív do jiného výstupu, jestli se chytne, pokud se nechytne, tak sežeň někde klávesnici se starým PS/2 konektorem, s tím by ses měl do BIOSu dostat a tam se podívat na nastavení USB portů (kdoví, třeba jsou vypnuty - což by byla prasárna, nebo jsou špatně nastaveny), pokud to v BIOSu bude ok, tak případně nainstalovat widle s PS/2 klávesnicí (a bez myši, dá se) a pak instalovat USB driver (mělo by to být automatický).
Upravil 310_BleskovejPodrs, 18/07/2012 08:48 |
|
Autor |
MajkyCz
Pilot
|
Klávesnici mam PS/2 ale zkoušel jsem i USB a furt nic. Myslim že to bude v BIOSu ale jak se tam dostat bez klávesnice
Jindřich Navarrský |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
MajkyCz napsal/a:
Klávesnici mam PS/2 ale zkoušel jsem i USB a furt nic. Myslim že to bude v BIOSu ale jak se tam dostat bez klávesnice
Reset BIOSu, buď podle manuálu (překolíkují se tam takové malé piny, přehodí se můstek) anebo prostě vyndat na chvíli tu kulatou baterku na desce, pak uvidíš.
|
|
Autor |
MajkyCz
Pilot
|
baterku jsem vyndaval bez úspěchu zkusim ten reset
Jindřich Navarrský |
|
Autor |
MajkyCz
Pilot
|
Tak reset taky nic neudělal ale našel jsem na desce 3-pin popsanej jako PS/2 USB tak jsem ho propojil a jede to.... díky za pomoc
Jindřich Navarrský |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
MajkyCz napsal/a:
Tak reset taky nic neudělal ale našel jsem na desce 3-pin popsanej jako PS/2 USB tak jsem ho propojil a jede to.... díky za pomoc
Aha no vidíš a přitom taková blbost, nebylo to zapojený.
|
|