Autor |
LCD televize 32-40palců |
310_Obluda
Officer
|
Kluci. Přemejšlim prdnout do kokpitu trochu nějakou telku
Našel jsem za 5 litrů v Praze bazarovej kousek.
http://ruzovka.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemId=244382&level=24
http://lcd-televize.heureka.cz/lg-32lh5000/specifikace/
V principu řešim následující 3 věci:
a) poradit, jestli je to dobrej nápad.
jestli jo, tak jestli třebas někdo z prahy kdyby se mi tam na ni juknul? nechodíte někdo okolo? ať tam nemusim jezdit...jako jestli to svítí a tak
c) jestli má někdo lepší nápad?
32 palců je minimum a 5 tisíc mi přijde jako strop
na SVK mi nikdo neporadil, tak třebas tady?
|
|
Autor |
RE: LCD televize 32-40palců |
310_Jachym
Pilot
|
Jo, to je hned vedle prodejny Zbrojovky. V pondělí tam chci zaskočit pro zásobník, tak zajdu i do bazáče a zeptám se ti na ní. Na co mam koukat a naco si dát pozor, aby to nebyl uplnej šrot?
|
|
Autor |
Mrtvola
Pilot
|
Až tam půjdeš Jáchyme dávej bacha na šestku. Jestli se nemýlím tak nedaleko je kromě czub taky úv ksčm. Jen pro pořádek |
|
Autor |
310_Obluda
Officer
|
Tyjo Jáchyme to bys byl zlatej. Kdyby ti ji pán moh pustit, aby to něco ukázalo. Jestli to svítí jak má a jestli to není odřený nebo bouchlý...
To bych ti byl moc moc vděčnej!!!!
|
|
Autor |
310_Jachym
Pilot
|
Byl sem se tam byl mrknout, sice pozdě, ale dělám na dráze, tak to mě snad omlouvá
Každopádně telka vypadá celkem slušně, obraz taky OK. Akorát se mi zdály velký jednotlivý body, ale to je asi normální u takový bedny a z větší dálky to asi bude v poho.
Jinak pokud jim napíšeš mail, sou ochotný ti udělat pár fotek, klidně i jiný TV, aby si měl aspoň trochu představu o stavu. Měli jich tam docela dost do 5000 peněz.
A do liberce to ni problém poslat za cca 300, ale má to háček, je to poštou. Což je podle mě docela riziko posílat televizi poštou...
|
|
Autor |
310_Obluda
Officer
|
Jsi hodnej. dík!!! Já se s nima domluvima když na to přijde, tak si pro ni sfrknu autem
|
|