Autor |
On-Line obchody |
LangMaster
Pilot
|
Tak pánové chtěl bych touto formou upozornit na obchod který prodáva hry je jím G2Play.net koupil jsem si hru zaplatil kartou přišel mě klíč ale ouha po zadaní klíče Steam hlasi Duplicitní kod po upozornění prodejce jse pokoušel mě přesvědčit abych si udělal ještě jedno konto na Steamu že mě pomůžou se ke klíči dostat ale to se mě zdálo divné tak že jsem odmítnul ale po dalších tahanicích už se mnou nekomunikují tak že nemám prachy a ni hru tak si dejte pozor tady je informace o obchodu od steamu http://2i.cz/5bf62f05d6
Upravil LangMaster, 28/04/2011 19:59 |
|
Autor |
RE: On-Line obchody |
310_Runner
Pilot
|
Ten samej problém jsem měl u Red Orchestry, nakonec jsem koupil jinou a ta fungovala. Nejsi bohužel jedinej komu se toto stalo, je hodně lidí co mělo podobněj problém.
Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí. |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
A bylo to nejak moc cenove vyhodny, nez jinde? Steam napsal, ze to neni autoriuovany prodejce cd kodu pro Steam. Takze unterwasemani a jeste nekde ze Singapůru a ty kecy na stránkách, jak všechno zkoušej - v tom by mohl být právě problém, že, tvůj cd key odzkoušeli, tak že ho prodali několikrát.
Upravil 311_Tjurma, 29/04/2011 10:07 |
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
Jetli jsou z tohodle regionu, tak se nedivim ze to nejde. Kdysy jsem neco ze singapuru kupoval neco a prisli krabice na kterejch bylo jasne napsano ze jsou urceny ciste pro Mlajsii (cena odpovidala kupni sile tohodle regionu). Logicky bych rek ze CD key kterej je distribuovanej v tyhle oblasti nezezere steam userovy kterej je registrovanej v Evrope.
|
|
Autor |
310_Runner
Pilot
|
Dovolím si nesouhlasit, ta Orchestra u které jsem měl ten samej promlém s duplicitou kódu byla kupovaná u nás a byla to údajně nějaká Polská edice.
Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí. |
|
Autor |
LangMaster
Pilot
|
Tak jsem si pročet další názory lidí tak někteří jsou spokojeni a někteří maj podobné zkušenosti jako já.
Upravil LangMaster, 29/04/2011 16:18 |
|
Autor |
311_Tank
Pilot
|
Rummer: ja jen rikam ze existujou shopy ktery preprodavaj zbozi urceny pouze pro Malajsii do celiho sveta za jejich ceny, tedy neuveritelne levne.
Nejaka vetsi distribucni firma ktera si hlida nednotlivy regiony se bude tomuhle cernymu vyvozu branit. prave treba blokovanim aktivaci klicu z jinyho regionu.
|
|