Autor |
Windows 10 |
311_Bob
Pilot
|
Zdarec po aktualizaci na desítky se mi 4.13 začala vzpouzet. Mám přes obrazovku 1/4 hry a nemůžu používat myš. Nevíte kde by mohl být zakopaný pes ??? Nehrál jsem docela dlouho 4.13 už před aktualizací tak nevím jestli to nedělalo na osmičkách.
Upravil 311_Bob, 31/08/2015 19:18 |
|
Autor |
RE: Windows 10 |
311_Mart
Pilot
|
Nevím, ale tuším
https://www.youtube.com/watch?v=Ndb-u8blmn0
Kde chybí výkon, pomůže odvaha. |
|
Autor |
311_Bob
Pilot
|
Fajn už jsem dostal inspiraci na řešení
|
|
Autor |
310_Runner
Pilot
|
Kdo nechce živit vlastní armádu, brzo může živit cizí. |
|
Autor |
Matylda
Pilot
|
Měl bych jeden kondiční dotaz. Prý ještě pár dní zdarma aktualizace vidlí 10, tak jak vám šlapou všechny ty naše lítací hračky atd., kdo jste už přeondil, a na co si příp. dát majzla? Zajímaly by mě i zkušenosti ATIŇanů.
Díky pánové
Mít lidi povahu německého boxera, na Zemi by byl ráj. |
|
Autor |
311_Vont
Officer
|
ještě 10 nemám....
...páteř snadno křupne, když se na ní dupne...
Něco dobrého jsem se ale přece naučil: NEUHNOUT A DRŽET KURZ (RH) |
|
Autor |
310_Franta
Pilot
|
Já mám na novém kompu win. 10 3/4 roku. Il2 a WTH. bez jediného problému.
|
|
Autor |
606_Sparrowhawk
Pilot
|
Mám stejný problém jako Bob na začátku tohoto vlákna (třetina obrazovky a bez ovládání myší). Vyřešil jsi to nějak, Bobe? To už tady tak nějak nezaznělo... |
|
Autor |
606_Sparrowhawk
Pilot
|
Tak už jsme na to asi přišli (bohužel nemůžu říct, že jsem to odhalil sám, napadlo to kolegu (taky lítá, ale BOS v režimu arkáda, do realismu se mu nechce)):
Win10 a možná i starší umožňují natavit u monitorů s bestiálním rozlišením velikost zobrazování (běžně 125%). A tohle to celé rozdrbalo, takže po nastavení na 100% už vidím celý obraz a dokonce i myš.
Třeba tahle poznámka v budoucnu někomu pomůže... |
|
Autor |
310_Muky
Pilot
|
To, co popisuje Bob na začátku, je způsobený ještě něčím úplně jiným. Na záložce kompatibility je třeba zaškrtnout "Zakázat změny velikosti zobrazení při vysokých hodnotách DPI". A není to jen otázka W10 ale windows obecně
"If you are going through hell.... keep going..." |
|
Autor |
Matylda
Pilot
|
Zůstávám prozatím u sedmiček, Bill Brány nepřesvědčil. Každopádně díky za cenné informace.
Mít lidi povahu německého boxera, na Zemi by byl ráj. |
|
Autor |
606_JuLB
Pilot
|
Po istých problémoch so stabilitou hlavne v BoS a DCS som sa odhodlal po HW zmenách aj k upgradu na W10 (Win7 pro 64bit, zo zachovaním súborov aj aplikácií).
Na moje veľké prekvapenie, všetko (okrem Cloda samozrejme) fachčilo hneď a možno aj lepšie (plynulejšie? ). Jedine NVIDIA driver potreboval rúčo inštalovať, použilo to nejaký samo-domo-univerzál_Win. Nastavenia 3D settings pre aplikácie napriek tomu ostali zachované.
Strurmajz (aj HSFX) bežal hneď, iba príšerne rozmetalo priradenia funkcií k joyom (aj v CLODe), pričom DCS aj BoS si podržali nastavenia (zrejme idú podľa ID zariadenia).
|
|
Autor |
606_Sparrowhawk
Pilot
|
Tak jsem zase o něco chytřejší. Opět jsem jeden den nežil nadarmo.
Nastavil sem kompatibilitu. Obě řešení vedou k témuž, ale to s kompatibilitou je nepoměrně pohodlnější, protože nemusím jako otrok pokaždé přepínat zvětšení. Nelze, než doporučit. |
|