Ale funguje, ja mam visty a pouzivam ho Když mrkneš na to jejich forum, tak tam jenom pisou, ze neni podporovanej, ale v xp kompatibilite by mel slapat. Pokud teda nemas 64 bity, to nejede. Ja jsem ani rezim kompatibility neměnil a normálně mi to jede, popravdě jsem to používal jenom ze začátku, pak už ty lidi poznáš po hlase a ani to nebudeš zapínat. Zkus to nainstalit a pust to, jenom věz, že se ti to zobrazí až přes hru, normálně ve vidlích to vidět není. Kdyžtak jsem k dispozici
310_OTU_Razor napsal/a:
No ja mam Visty 32,ale pri instalaci mi to pise:TSO is not supported on this version microsoft Windows,pak se to ukonci
tak si najdi na netu starší verzi. Ja ji mám z roku 2006, ale instalační soubor už nemám, anebo se na to vyser, na TS se má každej hlásit jménem, když mluví
Razor napsal/a:
No ja mam Visty 32,ale pri instalaci mi to pise:TSO is not supported on this version microsoft Windows,pak se to ukonci
Salute!
Pokud chceš Overlay na Visty nebo W7, zkus verzi z mého webu http://ab1squad.webnode.cz/ menu DOWNLOAD, mělo by to být funkční i v 64-bit systémech. Spíš bych ale doporučil novější aplikaci TINT, měla by fungovat na TS2,TS3 i Ventrilo, zobrazuje FPS i TS chat ve hře.