Autor |
RE: Nastaveni compu apod. ..... |
310_Ikar
Officer
|
Tak jsem konecne nainstalenej a bezim (pod XP) ted to jen spravne omodovat...
nastavit a snad brzy na nebi
|
|
Autor |
310_Ikar
Officer
|
..kua nebezi mi joy, teda bezi, ale blika cervene a nenaskoci ff ..fuck, uz si nepamatuju co se s tim musi udelat, nevite nekdo nejakou zkratku..jsem kua jak prvnicka mam mswffII
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
310_Ikar napsal/a:
..kua nebezi mi joy, teda bezi, ale blika cervene a nenaskoci ff ..fuck, uz si nepamatuju co se s tim musi udelat, nevite nekdo nejakou zkratku..jsem kua jak prvnicka mam mswffII
V conf.ini kde je nastavení joye musíš mít hodnotu FF=1
TADY máš ke stažení ty drivery na MSFF2 pro WinXP...
Upravil 310_BleskovejPodrs, 05/01/2010 12:00 |
|
Autor |
310_Ikar
Officer
|
FF=1 samo mam..
|
|
Autor |
Gringo
Pilot
|
Jo a až to Ikar rozchodí, tak zas pozabíjí 40 japonců za den.Jak posledně
|
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
Ikare, jestli nesvítí, ale bliká, mohl by být problém v napájení.
Dostává trochu šťávy přes USB, ale ne dost pro ff. Proměř si šňůru.
|
|
Autor |
310_Ikar
Officer
|
310_Crowley napsal/a:
Ikare, jestli nesvítí, ale bliká, mohl by být problém v napájení.
Dostává trochu šťávy přes USB, ale ne dost pro ff. Proměř si šňůru.
...ty jsi ale nejakej chytrej presne timhle to bylo..jeste ze mam takovy chytry kamose
|
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
To ze mě mluví bolestně nabytá empirická zkušenost.
Děsně jsem se nad tím navztekal, než jsem zjistil, že mi ho žena vypojila ze zásuvky
|
|
Autor |
Chaindler
Pilot
|
Hoši držte palce, estli se mi nepodari nahodit widle, tak pojedu ILa na Linuxu a to bude jizda po růžích s holou prdelí! |
|
Autor |
Horty
Pilot
|
Do mesice postavim novej komp tak se v tom budu taky asi vrtati,potom bych uvital nakou odbornou pomoc neboj nebude to za daco na srazu te pobleju
|
|
Autor |
310_Ikar
Officer
|
tak bych s vami rad neco probral, jak jsem psal, mam novou placku 25" konkretne tohle: http://www.extrahardware.cz/recenze-lcd-monitoru-hp-pavilion-2558-multimedialnich-26-palcu
...vyhovoval by mi maximalne kdyby...jsem nenasel, jako ze jsem nimra, par poskozenejch subpixelu, nasel jsem jich 6 (coz je mimochodem podle HP policy na vymenu) nicmene ani bych se tim nezabyval kdyby dva netrceli temer ve stredu plochy, vlastne jsem si jich vsiml kdyz jsem zacal honit takovej malinkatej hodne vzdalenej dotik kterej nesel utrit ;-)
tak a ted co chci s vama probrat, nemel jsem nikdy placku, vlastne jo jako ntbk, ale u desktopa jsem "zhyckanej" 21"profi CRT kde byl obraz opravdu mimoradnej. mam se s tim smirit nebo hledat nahradu/vymenu?? dalsi pruser je v tom ze uz tahle placka neni... takze kdybych musel menit tak za neco jinyho...coz je zase desnej vopruz neco hledat, navic chci hdmi, pomer 16:10 (a ne 16:9) tim padem rozliseni min 1920:1200 a cca 24-26"...asi me ceka nekolik hodin hledani a procitani recenzi...
|
|
Autor |
Chaindler
Pilot
|
ja bych to vymenil, je to srani, ale chybejici pixely uprostred me vadi neprekonatelne.
Já vcera jsem se na popud Libocha jal pretocit svuj stroj a dnes rano jsem z neho dostal o celych 700MHZ vice, coz se v Ilovi projevilo na AH spec misto tradicnich 10fps zvysenim na 18-20fps, na coz jsem ziral jako blazen, jak plynule se s tim najednou da letat, zadne trhani. Pristi tyden dorazi TrackIR5, tak jsem zvedav, jak se nova konfigurace projevi na urovni meho leteckeho umeni |
|
Autor |
310_Majkl
Pilot
|
Ahoj Ikare..Měl jsem podobnej problém, i když o dost menší než Ty. Před 2 lety, jsem si koupil taky první LCD monitor a měl jsem tam taky jeden pixel špatnej. Byl jsem docela nasranej, že jsem si koupil novou věc a je v podstatě vadná. Šel jsem se tedy optat do prodejny, kde jsem monitor koupil, co s tím. Řeki mi, že na výměnu to je jen tehdy, když je těch pixelů 6 a více v řadě vedle sebe, jinak mám prej smůlu. Naštěstí mám tu vadu úplně dole v pravo a tam mi to nějak nevadí. Tak jen aby s Tebou nechtěli vyběhnout.
|
|
Autor |
310_Ikar
Officer
|
nejvic me na tom prudi predstava ze si koupim novej a najdu tamto samy a bude vse nanovo..
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Reklamuj a uvidíš, jinak já mám HP LP24T5w 24" a spokojenost největší...doporučuji, myslím že Cibul ho taky má...
Jo a pokud máš k tomu monitoru přikoupený HP Care Pack (prodloužená záruka plus VIP servis), tak ti dají po dobu reklamačního řízení náhradní monitor a technik ti přijede pro ten vadný až domů...tak co, máš HP Care Pack?
Upravil 310_BleskovejPodrs, 08/01/2010 18:30 |
|
Autor |
310_Ikar
Officer
|
310_BleskovejPodrs napsal/a:
Reklamuj a uvidíš, jinak já mám HP LP24T5w 24" a spokojenost největší...doporučuji, myslím že Cibul ho taky má...
Jo a pokud máš k tomu monitoru přikoupený HP Care Pack (prodloužená záruka plus VIP servis), tak ti dají po dobu reklamačního řízení náhradní monitor a technik ti přijede pro ten vadný až domů...tak co, máš HP Care Pack?
ten co mas jsem v podstate zvazil jako jednu ze dvou nahrad, druha je Dell UltraSharp U2410, dell ma podle info z webu pomerne slusne standartni zarucni podminky...jak je na tom tvoje HPcko s rychlosti? dalo by se na nej kouknout? u tebe?
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Hraju na tom šturma a koukám na tom na filmy a zatím jsem nepozoroval žádné rozmazávání obrazu ani nic podobného(ostatně doba odezvy je jedním z velkých plus tyhle placky)..jediné na co jsem si musel zvyknout byla velikost a pak také trochu větší barevné podání než jsem měl u svého monitoru předtím..s patřičným barevným profilem a nastavením to už je ale víceméně v pohodě a to že červená dokáže být občas hodně sytá, už ani nevnímám..
Ono,když si precteš tu recenzi,tak získáš myslím dost jasnou přestavu o tomhle monitoru,všechno co tam píšou sedí..takže někomu nemusí úplně vyhovovat..
Se prijed podívat,předvedu a rozhodni se..
|
|
Autor |
310_Cibule
Officer
|
Jak ti chodí ten tvůj HP LP24T5w 24"? Já mám HP LP2475w 24" a nemůžu si ho vynachválit
(Sry, fór, blbej, už trochu infantilním....)
Upravil 310_Cibule, 10/01/2010 14:24 |
|
Autor |
310_Ikar
Officer
|
310_cibule napsal/a:
Jak ti chodí ten tvůj HP LP24T5w 24"? Já mám HP LP24 75w 24" a nemůžu si ho vynachválit
(Sry, fór, blbej, už trochu infantilním....)
...a mohl bych se kouknout i na ten tvuj?? oni jsou sice mezi nazvama drobny rozdily ale ve skutecnosti to treba muze bejt uplne jinej model
|
|
Autor |
310_Cibule
Officer
|
Určitě, sedmička je úplně vo něčem jinym než téčko...
|
|