Přidán 31/10/2009 12:46
Zdarec,piloti,mam takovy mensi problem,nejakym zahadnym zpusobem se mi posral level autopilot , ukazuje se mi na vsech letadlech,ale nikde nefunguje,napr.u TBF ho zapnu,ukaze se mi,ze je zapnuty,ale TBF leti porad jako koza,dokonce ho zapnu i u Spita (??????),ale taky nefunguje,nevite nekdo,kde se to da nastavit?Zkousel jsem ho i premapovat,ale s porad stejnym vysledkem..
EDIT: zkousel jsem i reinstal Sturma,ale porad stejny vysledek...
Chyba není v programu ale někde mezi židlí a klávesnicí
Problém je v tom, že pravděpodobně nastavuješ jinou funkci, než zamýšlíš.
Koukni se do nastavení ovládání a hledej následující řádek(takhle je to anglicky, česky nevím):
Level Stabilizer, je to hned ze začátku nastavení, asi 5-10 od shora(pokud máš nastavení v češtině tak aspoň podle toho umístění ze začátku bys to měl najít)...tímhle příkazem spouštíš level autopilota...
naproti tomu řádek, který jsi asi považoval za aktivaci level stabilizéru je někde níž(než Level Stabilizer) a jmenuje se:
Toggle Level Autopilot a nastavuje, jestli se ti budou vypínat AI střelci když vlezeš do jejich pozice a znovu se zapnou když z nich vyskočíš...asi tě pak zmátlo, že když budeš tenhle příkaz aktivovat, bude se ti na obrazovce opravdu zobrazovat něco jako Toggle Level Autopilot: OFF/AUTO nebo tak nějak, ale se stabilizátorem letu to nemá nic společného...