Autor |
RE: Spit vs 109 MOD ! |
310_Majkl
Pilot
|
Že by Pepíno potkal Heavy Fightera? To už se mi taky stalo..u země a já měl Mk.IXe LF a ještě jsem mu ustřelil celou jednu výškovku a stejně jsem ho nedotočil. Poškodil mě, ale zdrhnul jsem. Dokonce jsem mu napsal, že cheatuje a on debil se přiznal. Tak jsem mu řekl, že si to nahrávám a že to pošlu adminovi Nebyl to náhodou pilot Raider?
|
|
Autor |
310_Pepno
Pilot
|
ne
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Přesunuto ze špatného vlákna...
star_voyager napsal/a:
Nazadar letka!!
Mam taky maly problem.Nemozem sa zanic napojit na Spit vs 109Mod
a na ostatne mi to ide bez problemov.Nacita mi to pripoji ale pri nacitavani mapky mi mi vypise taimout=0.
Cim to moze byt?
pleaseto me help!!!!
Diki
Neaktivoval sis přes JSGME (tom přepínači modů) nějaké další mody? Server Spits vs 109 mají ochranu, která je chrání (více či méně) před tím aby se tam připojili lidé s jinou verzí...
Další možností pak je, že máš sice v JSGME nastavenou správnou verzi( WoP Switcher), ale omylem se připojuješ na server Spits vs 109 bez modů.
Jo, existují totiž dva tyto servery, jeden bez modů, který jede na čisté verzi hry 4.09m a druhý který má v názvu "MODS" a na ten se chodí s UP2.01 a aktivovaným "WoP Switcherem"...
Tak se na to koukni a napiš...
|
|
Autor |
Gringo
Moderátor Fóra
|
No chlapi a já mám podobný problém..
Mám momentálně verzi 2.01 napláclou na 4.09m.
V Jsgme mám zaplej ten Warbirds of pray bla bla, hakenkrojze + myslím nějaký čmoudíky.Toť vše.
Při připojení se mi to normálně připojí (Connect succesfull ), vidím v chatu na jaký cíle letět, Welkome Gringo from czech atd.
Ale když se má načíst první % tak mi to vyhodí Transsfering Mission.
Zeke to samý.
Porďte pls.Jste takový hlavy pomazaný a já takový bezvěrec.Potřebuju vaší pomóóóóóóóc.
Díky
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Reinstall
|
|
Autor |
311_Vont
Officer
|
zkus vypnout ty čmoudíky a ostatní fičury a nech tam jen warbirds of prey + hakenkruz ostatní by tam mělouž být.... a pokud to ani pak nepujde tak vypni všechny mody v JSGME a dej to opravit tím co máš na poše Ultr@Pack Update & Restore a pak zkus naházet znova do JSGME ten warbird of prey + hakenkruz jinak nevím.
...páteř snadno křupne, když se na ní dupne...
Něco dobrého jsem se ale přece naučil: NEUHNOUT A DRŽET KURZ (RH) |
|
Autor |
Gringo
Moderátor Fóra
|
311_Vont napsal/a:
zkus vypnout ty čmoudíky a ostatní fičury a nech tam jen warbirds of prey + hakenkruz ostatní by tam mělouž být.... a pokud to ani pak nepujde tak vypni všechny mody v JSGME a dej to opravit tím co máš na poše Ultr@Pack Update & Restore a pak zkus naházet znova do JSGME ten warbird of prey + hakenkruz jinak nevím.
Nevšiml jsem si že bych měl na ploše Ultr@Pack Update & Restore ale možná jsem to přehlíd, mrknu na to až dorazím domů, díky za tipy.
A Tjurmič, ty si ze mě nedělaj prdel jo?
|
|
Autor |
Mrtvola
Pilot
|
Ten up restoraiton pack se mylím dá stáhnout na WOB stránkách...
|
|
Autor |
Gringo
Moderátor Fóra
|
Já tam asi znova plácnu tu 2.01 a uvidím...
|
|
Autor |
310_Snakes
Pilot
|
Mám problém s připojením se na Spit vs 109s MOD server. Zkoušel jsem připojení přes Hyperlobby i rovnou přes IP adresu a výsledek je pořád stejnej.
- Connection succesfull a hned na to - Connection with remotehost is lost. Reason: You have been kicked from the server.
Netuším proč mě to pořád kope. Odlítal jsem tam všehovšudy asi před měsícem 1,5 hodiny, pak někdy před 14ti dny asi 30min s pár lidma z 310. Admina jsem určitě nesundal a mám aktivovaný jen Warbirdsofprey mod. Mám za sebou už i reinstal a Ultrapack Update and restore... Na Zeke vs Wildcat se dostanu, stejně jako na ostatní servery (ať s timhle nebo s jiným modem). Pokud jsem dostal banána, tak pro to neznám žádný důvod.
Může být chyba v nekompatibilitě, nebo je to nějakým banem a nezbývá, než jim napsat na forum? |
|
Autor |
Chaindler
Pilot
|
na strankach WoP je nekde uvedeno komu mas napsat PM, protoze tohle je jasnej banan..
|
|
Autor |
310_Majkl
Pilot
|
Koukám, že ta banda blbečků(adminů) si dává banána komu se jim zachce a v podstatě za cokoli co se jich jen trochu dotkne..třeba zrovna to, když je někdo sestřelí.
|
|
Autor |
310_Max
Officer
|
Naposledy ani moc neprotestoval
Sry za "OT"
We fight to rebuild. |
|
Autor |
Dave
Pilot
|
Vonte, jak to delas?
Jak se ti povedlo znicit 1750 cilu a jen 5-krat zemrit?
Kloubouk dolu
P.S.: Priznej se, ze ty to litas ve tri rano, kdyz tam nikdo neni a vesele si bombardujes
Upravil Dave, 22/11/2010 11:59 |
|
Autor |
311_Vont
Officer
|
Ja Ti ani nevím, tak si tak poletuju a nejednou mi něco upadlo, tak dám level, jdu se podívat do nordena a přes kouř a prach nic nevidím
...páteř snadno křupne, když se na ní dupne...
Něco dobrého jsem se ale přece naučil: NEUHNOUT A DRŽET KURZ (RH)
Upravil 311_Vont, 23/11/2010 07:57 |
|
Autor |
AMP
Pilot
|
Vy už jste tu novou mapu na Spitech asi viděli. Dnes jsem si ji zkusil a ucvrknul jsem si do textilu blahem |
|
Autor |
310_Pepno
Pilot
|
Jakou mapu?
|
|
Autor |
AMP
Pilot
|
Nový a ohromný Kanal.... brit.fra.bel. Akorát Londýn vypadá bléé
Upravil AMP, 05/04/2011 09:32 |
|
Autor |
310_Pip
Pilot
|
vic info nemas??? neni to ta od 352 1:1? tu znam a libi se mi, akorat tam nejsou moc hezky mesta, a mapka v kokpitu je opravdu hnus...
Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey! |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Ta mapa je megahnus, na Canonuv Kanal vubec nema
|
|