Autor |
RE: HSFX 4.1 |
310_Pepno
Pilot
|
u UP 2.0 v tom JSGME je modu jak nasranecjch ze se vnich neda ani vyznat
|
|
Autor |
Dave
Pilot
|
To snad ne, po poslednich instalacich vselijakych modu, jsem si myslel, ze budu mit min. pul roku klid, ale posledni dobou to vede na preinstal ILa kazdy mesic.
Souhlasim se Stanleem. Byl bych mnohem radsi, kdyby tady byl kvalitni server na 4.09m full real a vice bych nepotreboval. Hlavne, ze bych si mohl stabilne zaletat online ( i po vetsi pauze a ne porad zjistovat na jakem modu se zrovna lita)
Co kdyby jsme se slozili na Server? Je nas tady dost
|
|
Autor |
310_Pepno
Pilot
|
Ten server (co by jel na HSFX) by nebyl špatnej ale kde by jsi ho měl?
a na to bys ještě potřeboval nějakej pořádně výkonej internet
|
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
Jako internetovou konektivitu bych asi umel od ledna zaridit treba takove 100Mbps full duplex napojenej do 40Gbps evropsky paterni site ...
Nicmene nejakou 40.9m si strcte .. pekne si predstavte ze mate v ilovi jen Yak-1B, Spitfire 5 a Mustanga, protoze takovy nejaky moznosti ma na nemodovanym Ilovi 311 co se tyce bomberu.
|
|
Autor |
311_Upir
Officer
|
Stenlee, Dave neprskat, držet hubu a krok. Nic si instalovat každý měsíc nemusíš, server WoP jede stále na UI 1.2, na Lekkovu speciálku nikdo z vás přihlášený není a Tank taky nic neohlásil. Přestaňte tady běhat dokola s pařátama hore a bědovat, jak je ten svět na hovno, kdo to má číst. 4.09 je zdechlina a jenom kokot by na ni teď lítal, když máme takové možnosti. Jedna instalace za půl roku je práce, která vám koule neurve.
|
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
WOP prechod na UP 2.0 26.12.2009 nabo 1.1.2010.
Pantelleria se poleti tez na HSFX
|
|
Autor |
311_Vont
Officer
|
četl jsem to už na servru že se poletí od 27.12. na UP 2.0
...páteř snadno křupne, když se na ní dupne...
Něco dobrého jsem se ale přece naučil: NEUHNOUT A DRŽET KURZ (RH) |
|
Autor |
Mrtvola
Pilot
|
No wop by se nad sebou mohli zamyslet... Přecházení každé dva měsíce na jinej (nekompatibilní) mod je blbost, ktera může spoustu lidí odradit.
Proto si myslím, že to nedělají pro piloty, ale pro sebe (banda masturbantů). Nebo mě ještě napadá jeden důvod a to, že se chtějí zbavit 310/311. Ale to se jim jen tak nepovede.
|
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
Upíre, ja neprskám preto,že mám problém instalovať a patchovať lLa raz za pol roka. Ale v 4.09 mal človek istotu /možno falošnú / že na servroch sa lieta po výkonovej stránke jednotlivých lietadiel fér, čo už nemusí byť platné v Ultre.
Ale možno sa celkom mýlil /bol by som rád,keby to tak bolo /
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
310_Stanlee napsal/a:
Ale v 4.09 mal človek istotu /možno falošnú / že na servroch sa lieta po výkonovej stránke jednotlivých lietadiel fér, čo už nemusí byť platné v Ultre.
Ale možno sa celkom mýlil /bol by som rád,keby to tak bolo /
Přestaňte se tady neustále ohánět tím možným cheatováním...já tedy nijak nepozoruji že by na mě útočily na serverech (WoP) hordy nacheatovaných letadel a sundavaly mě každý let...pokud někdo takový pocit má, tak to asi nebude cheaty ale někde jinde, protože je vidět, že když člověk umí, tak se na těchto serverech neztratí(viz. někteří borci od nás z 310 ale i 311)...
A v UP sice letadla s upravenými FM (Flight Modely) jsou, ale jsou v nových slotech pod novým názvem (tzn. že stará letadla ze stock ILa jsou stále neupravená a dostupná) a beztak ve finále závisí hlavně na tom, jestli to letadlo s novým FM vůbec je v nabídce letadel na daném serveru a na daném letišti. Všechno to tedy závisí na tom, aby si člověk uměl vybrat prověřený server na kterém chce létat. A pokud je hloupý a vleze si někam, kde budou upravená letadla v nabídce, tak se pak nemůže divit, že mu tam budou létat UFA.
My ale teď už dost dlouho dobu masturbujeme na WoP a tam si opravdu nevzpomínám na to, že bych s tím měl problémy (samozřejmě nepočítám třeba to jak Libocha sundala ta Ki-21 Sally, ta je holt zmršená podobně jako je třeba Avenger, ale opačným směrem )
Takže přestaňte být paranoidní, nainstalujte si dvě instalace: UP2.0 na WoP a HSFX 4.1 si nechte na Tankovy speciálky...
UI1.2 po Novém roce smažte, protože 27.12. přechází Spits vs 109 na UP2.0 a Zekes na 4.09m s volitelnými MODy...
A hlavně tady neremcejte na MODy, sice je v tom občas bordel, ale lítáme a lítáme dost, takže je vidět, že to jde. A i když jsou některé MODy značně nedotažené, stále je to obrovský krok kupředu a drží to tenhle deset let starý sim při životě. Bez MODů by IL už skomíral a byl v poslední předsmrtné křeči před vydáním BoBka, který jak všichni víme, vyjde za 14 dní...
Upravil 310_BleskovejPodrs, 24/12/2009 12:32 |
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
V poriadku Podrs, vývoju sa zrejme nevyhnem. Ked to je tak ako to je,nemá tu niekto blbovzdorný návod? Najprv dám ultru 1.8 na cistú verziu ila a potom opatchujem ultrov 2.0?
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Dá se stáhnout i UP2.0 Full a ta se nainstaluje na čistou 4.09..
http://il2ultrapack.net46.net/index.php/topic,1155.0.html
Kdo už má verzi 1.8 tak stáhne jen menší update z verze 1.8 na 2.0..
http://il2ultrapack.net46.net/index.php/topic,396.0.html
Upravil 310_BleskovejPodrs, 24/12/2009 15:25 |
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
dík podrs
|
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
Proti cheatovani vam zadna 4.09m nepomuze cheatovat se na ni paradoxne da lip nez treba na HSFX.
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Ano sosam sosam, mazu pracuraci ui
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Dotaz, mam stazeno full 2.0, kdyz to chci ale pustit, vrti se mi sice takovy to kolečko indikující nějaké probíhání něčeho. Ale nic víc se neděje. Nápady?? Nebo to mám blbě stažený??
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
311_Tjurma napsal/a:
Dotaz, mam stazeno full 2.0, kdyz to chci ale pustit, vrti se mi sice takovy to kolečko indikující nějaké probíhání něčeho. Ale nic víc se neděje. Nápady?? Nebo to mám blbě stažený??
Trvá docela dlouho než se něco začne dít...čekals dostatečně dlouho?
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
310_BleskovejPodrs napsal/a:
311_Tjurma napsal/a:
Trvá docela dlouho než se něco začne dít...čekals dostatečně dlouho?
Nečekal ale teď asi po pul hodině se to začlo dít
|
|
Autor |
Rennee
Pilot
|
KOLIK INSTALACÍ ŠTURMA POTŘEBUJU ABYCH MOHL LÍTAT...3 !!!?
Je to normální???
Upravil Rennee, 27/12/2009 10:54 |
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
No, čéče, nač to zoufalství?
Aktuálně je IMHO ideální stav 4 instalace. UI1.2 (defakto už zbytečná), HSFX4.1 (kvůli speckám), UP2.0 (WoP) a čistá 4.09 jako záloha.
To celkem jde, ne ?
|
|