Autor |
RE: HSFX 4.1 |
Razor
Pilot
|
Nevite nekdo,na jake verzi od zitrka budou litat Zeke?
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
310_OTU_Razor napsal/a:
Nevite nekdo,na jake verzi od zitrka budou litat Zeke?
Na čisté 4.09m s volitelnými MODy...tzn. že se na ně dostaneš jak s HSFX4.1 tak i s UP2.0...v JSGME Switcheru si aktivuješ "stock 4.09" plus pokud budeš chtít další volitelné MODy(jako třeba hákové kříže, lepší textury, lepší efekty apod.), jediné co nesmí být aktivované je "Zuti Moving Dogfight" jakékoliv verze...
Spity pak budou na MODech, kterých to zatím nevím, ani to nemůžu na jejich fóru najít...
|
|
Autor |
Razor
Pilot
|
To je hezky,jak nastavim hyperloby,abych se dostal na Spity i na Zeke?Pokud to pojede na rozdilnych Modech,a mam dvoji instalaci????
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Na oba servery stačí jen jedna instalace hry (UltraPack 2.0),cesta ke hře v HL se nastavuje když jsi odpojen a stiskneš CONNECT pravým tlačítkem myši..
Necháš hledat instalaci hry na zvoleném disku a až to najde soubor il2fb.exe který chceš(tj. v kořenovém adresáři instalace kterou chceš aby HL spouštělo)tak můžeš hledání zastavit,vybereš ten spouštěcí soubor a dáš Save..HL se opět připojí a příště bude spouštět už tebou vybranou instalaci..
Upravil 310_BleskovejPodrs, 27/12/2009 22:15 |
|
Autor |
Mrtvola
Pilot
|
Zdar kuci, mám problém s history modem. Nainstaluju to - šlape to. Vypnu a znovu zapnu kompl hodím si tam history mod a spustím, při 5% f*ck a výkop do woken...
Nějaká rada? krom reinstalu
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
311_OTU_Mrtvola napsal/a:
Zdar kuci, mám problém s history modem. Nainstaluju to - šlape to. Vypnu a znovu zapnu kompl hodím si tam history mod a spustím, při 5% f*ck a výkop do woken...
Nějaká rada? krom reinstalu
Nějak nerozumím vzniku toho problému???
Nainstaluješ HSFX4.1 a bez aktivovaných MODů ti šlape, nebo po instalu zapneš přes JSGME "History mod", jede to a při příštím spuštění ILa už ne?
Upravil 310_BleskovejPodrs, 28/12/2009 16:48 |
|
Autor |
310_Oldfly
Pilot
|
Myslím že mi to dělalo když jsem překopíroval origo soubor exe no cd souborem.
|
|
Autor |
ZVP_ALEX
Pilot
|
Pánové potřebuju poradit, při zapnutí HSFX 4,1 mi nejede 6DOF neví někdy čím to je, že se tyto dva mody navzájem nesnáčejí dík za radu
Upravil ZVP_ALEX, 29/12/2009 09:18 |
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
Aktivoval bych nejdrive HSFX a pak pres nej 6DOF, melo by to jit.
|
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Tak po dvou dnech neúspěšných istalací vás prosím o radu. Co přesně potřebuji za mody na ZEKE a SPITY? Já stáhnul Ultra Pack ale celé se mi to zhroutilo a na odkazech zde na stránkách mi to píše error. Vím jsem hnup a stále otravuji ale opravdu potřebuji pomoc. Alespon odkaz kde to stáhnu. (néé Torrenty). Už mi docela chybí zvuk merlina a vůně střelného prachu. Děkuji moc a moc.
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Na servery WoP potřebuješ UltraPack verze 2.0 s aktivovaným MODem Zuti MDS v1.1, všechny další MODy jsou volitelné...
Máš opravud nainstalovaný UP2.0Full(má 3,5GB ) stažený z tohoto torrentu?
http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1155.0.html
nestahoval jsi náhodou toto?
http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,396.0.html
což je patch z verze 1.8 na 2.0, čili je mnohem menší a samozřejmě bez předtím nainstalované verze 1.8 nefunguje...
Pokud to máš správně nainstalované:
Co přesně ti IL dělá při spouštění?
Pokud padá při spouštění, tak v jaké fázi?
Když jsi instaloval UP2.0 (doufám že na verzi 4.09 official), psalo to nějakou hlášku?
Máš aktivované nějaké MODy přes JSGME enbaler?
Jaké?
Když enabler spustíš, zobrazuje ti vůbec v levém okně nějaké dostupné MODy?
Prostě napiš něco z čeho se dá odpíchnout, z toho o jsi napsal se toho moc poznat nedá...
Upravil 310_BleskovejPodrs, 21/01/2010 22:10 |
|
Autor |
Barney
Pilot
|
Můžu od někoho znát důvod proč mi zas nešlapou spity chce to nejakej 1.11 mod
|
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
Rek bych ze to ma neco spolecnyho stim ze vysel patch na UP.
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
311_Tank napsal/a:
Rek bych ze to ma neco spolecnyho stim ze vysel patch na UP.
Sezeneme gde??
|
|
Autor |
TozziFan
Pilot
|
hier: http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1536.0.html
Upravil TozziFan, 22/01/2010 18:19 |
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Kucí sím kdyby někdo věděl o ptachy kdekoliv jinde než na torrentech dejte mi sem odkazy..At jich je třeba dvacet pokud jsou. Já je skusím stáhnout a určitě něco pojede. Torrenty mi nejedou a jediná verze na rapidu co jsem našel mi hodila chybu. Moc díkes.
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Takze, dnes jsme s Pepinem zaregistrovali jednu nepekna oskliva vec. Ac bez aktivovaneho balicku 00_Warbirdsofprey a tedy s rucne nahazenymi mody jsme se jali poletovat na SpitsMods a co se nestalo, jeden motor na B25C nam asi po 3-4 minutach prestal fungovat, spadl mu tlak oleje na minimum a za chvili se zadrel. Stalo se nam to v jednom okamziku. Horsi vsak je, ze kdyz jsme si vzali nove letadlo, tak to uz nefungovalo od zacatku na stojance, motor se proste tocil na minimalnich otackach a nic vic.
V 00_Warbirdsofprey je advanced motor management zadelanej, takze Spity ho pouzivaj, ale my ho nemeli aktivovanej. Nasledne jsme si tedy zapnuli cely balik 00_WOP, ale pepcovi to delalo dal uplne od zacatku po narozeni a s letadlem neslo ani pojizdet. V offline nam to vsak fungovalo normalne. Jinak Renda i Vont s tim leteli bez problemu. Divny co?
|
|
Autor |
310_Pepno
Pilot
|
A pekne me to sere, s Tjurmou sme vyzkouseli snad vsechno ale ta chyba tam byla furt
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
A řídili jste se doufám touto radou:
As usual disable ALL the addons with JSGME before apply this patch
?
EDIT: Jinak jsem ten patch nahodil, zkusmo se připojil na Spity a zatím nic moc nezaregistroval...znamená to, že teď před každým letem budeme muset zahřívat motor? Já vzal zkusmo B25ku, nastartoval a odpálil jsem to přímo ze stojánky, udělal okruh a zase sedl...
Zítra večer s k lítání dostanu, tak případně potestuju více...
Upravil 310_BleskovejPodrs, 22/01/2010 22:42 |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
310_BleskovejPodrs napsal/a:
A řídili jste se doufám touto radou:
As usual disable ALL the addons with JSGME before apply this patch
?
EDIT: Jinak jsem ten patch nahodil, zkusmo se připojil na Spity a zatím nic moc nezaregistroval...znamená to, že teď před každým letem budeme muset zahřívat motor? Já vzal zkusmo B25ku, nastartoval a odpálil jsem to přímo ze stojánky, udělal okruh a zase sedl...
Zítra večer s k lítání dostanu, tak případně potestuju více...
Ale samo jsme vsechno pred opatchovanim povypinali, naopak Renda to neudelal a jemu se to nestalo. Divny je, ze v offlinu to fungovalo normalne
|
|