Autor |
RE: Mapa BOB 1:1 |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
Kdo chce videt mapu BoB a je linej ji instalovat tak staci pustit update UPcka pod volbou 4 vam ji to tam samo nahraje.
Jinak ta mapa fakt nic moc, od mpy francye nebo Danska od Ash ji deli imho jen to ze neni uplne placata.
Upravil 311_Tank, 16/06/2010 17:49 |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Něco pro vás s Rampou chystáme, tentokrát by to nemělo trvat půl roku ale jenom čtvrt
|
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
Tak odvolavam co sem odvolal .. ta mapa je tragedie. Jak ty textury tak ty mesta.
Jako treba sem nepochopil proc neni towerbridge primo z obektu towerbridge, kde je bigben, proc dover ma 2/3 mesta huste zasypanou barakama a ve zbtku neni nic. Dover Caastle taky odflaknutej.. cifs of dover na canonove mape taky podstatne lepsi..
Jako kdyby jste chteli helpnout tak s Doverem vam pomuzu.
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
311_Tank napsal/a:
Tak odvolavam co sem odvolal .. ta mapa je tragedie. Jak ty textury tak ty mesta.
Jako treba sem nepochopil proc neni towerbridge primo z obektu towerbridge, kde je bigben, proc dover ma 2/3 mesta huste zasypanou barakama a ve zbtku neni nic. Dover Caastle taky odflaknutej.. cifs of dover na canonove mape taky podstatne lepsi..
Jako kdyby jste chteli helpnout tak s Doverem vam pomuzu.
Ta mapa je tak hnusná, že jsme ji nechali udělat zgruntu novou, nyní se dělaj řeky a textury, následně populating. Ta mapa bude taky 1:1 ale trošku menší směrem na západ, končí to polostrovem Cotentin jeho východním pobřežím. Bude tam větší část Belgie. Celkovej rozměr je asi 340 x 440 km.
Teď přemejšlíme, jak ochcat stavění měst těch menších, pže ta mapa má podle mě tak 500 měst, možná víc (Biskaj měla necelejch 200)
Upravil 311_Tjurma, 16/06/2010 20:25 |
|
Autor |
Chaindler
Pilot
|
311_Tjurma napsal/a:
Teď přemejšlíme, jak ochcat stavění měst těch menších, pže ta mapa má podle mě tak 500 měst, možná víc (Biskaj měla necelejch 200)
sezenes tolik lidi, aby kazdej udelal 20 mestecek a mas to hned :-)
|
|
Autor |
Dave
Pilot
|
Nebylo by mozne sem napsat podrobnejsi navod?
Co poterbuju mit nainstalovane?
Jak se co pridava atd...?
Pak by mohl kdokoli ve volne chvili klidne nejake to mestecko udelat
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Jo dobrovolníci byli i na Biskaj a jak to dopadlo víme. Pokud to pujde, jak si myslime, tak to nafrkáme za chvíli, akorát ty města budou podobný. Nějaký důležitější ale postavíme zase růčo. Pokud by to nešlo, kdokoli kdo by postavil i jedno pitomý město nebo přístav bude vítán
|
|
Autor |
311_Vont
Officer
|
ja se hlasím dobrovolně domluvíme se přes PM
...páteř snadno křupne, když se na ní dupne...
Něco dobrého jsem se ale přece naučil: NEUHNOUT A DRŽET KURZ (RH) |
|
Autor |
310_Obluda
Officer
|
Jo kluci, good luck. Mě se na tý mapě pár věcí líbí. Ale Tjurmovy reakce jsou samozřejmě pádný. Tak to zbouchejte líp, než ty blbí amíci.... beztak je to verbež )
|
|
Autor |
310_Obluda
Officer
|
Tak chlapi. mapa on 352nd se nepovedla, nicméně jsem u Alana Greye narazil na mapu JG-27 Norh Sea. Je to zatim beta, nicméně stáhnul jsem to, nainstalil přes JGSME a byl jsem příjemě překvapenej. Hlavně ta lokalita je atraktivní. A města vypadaj slušně. Nechcete se chlapi konečně proletět do Hamburku, Hannoveru, Brém nebo Wilhelmshavenu?
http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,11885.0.html
Zde jen tak v rychlosti zmenšenina obsáhýho území
Click Image to Enlarge Image Hosting
Upravil 310_Obluda, 07/01/2011 23:25 |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Tahle mapiška se využije na noční IFR bombardýrunk nad Něměckem. Počkáme si jenom na novou verzi UP našroubovanou na 4.10
|
|
Autor |
Permon
Pilot
|
Tak jsem to nainstaloval a vypadá to dobře. |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Dneska jsem to shlédnul ve FMB - podařenej kousek, sice betaverze, mesta nejsou dodelany, letiste taky, nekde chybej textury, ale jináč very good. Snad chlapík rozchodí Autopop a zmákne to rychle. Pže tohle zalidňovat ručně, to je práce pro vraha
|
|