Autor |
RE: ULTR@PACK |
310_Cibule
Officer
|
Není někde nějaké readme, co tam všechno je? Dostanu se domů až v noci.
|
|
Autor |
TozziFan
Pilot
|
Zde:
http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,3892.0.html |
|
Autor |
310_Pip
Pilot
|
tak este bych s tim stahovanim pockal... je to fakt nejaka beta, nic moc novyho krome letadel sem nenasel a graficky to nic nevylepsuje, zatim, takze to vypada stejne jako cista 4.10.1!!! zvuky taky fuj! kam se to hrabe na HSFX5!!!
Vous etes des femmes, des esclaves, des chiens. Je crache sur vous!
Hoka hey! |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
jj, zatim by tam mělo chybět to hlavní: ZUTI 1.2 a Dynamic weather + (ne) vidění skrzevá mraky. Final release prej do měsíce
Tak moje chybka - ZUTI 1.2 by tam měl být. A to by bylo úžo. Navíc takovej multiple crew, mno, to už bude o něčem jiným tohle. Oušem ve final bude změněn FM od Kwiateka - tak snad to nezrmví
Upravil 311_Tjurma, 25/05/2011 16:45 |
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
So, what the RC version is missing from the Full version coming in around 1 month?
First of all it misses extensive debugging and feedback from the whole community. Then features like the Forgotten Countries, and possibly Lutz's Ai visibility through clouds and Dynamic weather will be part of the Full version. Moreover some minor tweaks in the files.sfs and filesserver.sfs archives that do not play crucial role though. But since we are perfectionists we prefer to prefect this area also. Also ZUTI's MDS 1.2 Full is for the first time released to such a vast audience and issues may arise. Moreover the Plutonium effects will be merged in the final. And last but Not least, the final Release will have updated and reworked Flight Models by Kwiatek and the rest of the guys. The content was simply overwhelming and did not allow us to update the flight Models. But soon we will do
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Staženo, nainstalováno...tak a teď ať to nahoděj co nejdřív na WoP ať máme zase kde lítat...
Multicrew jsem tam zahlídl, to musíme testnout co nejdřív
|
|
Autor |
310_Snakes
Pilot
|
sakra ... mě to jede hrozně pomalu ... jen kolem 40kb/s
Lenost je zvyk odpočívat dřív, než se člověk unaví. |
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
Ja to snad dneska stihnu nahodit na Spitfire. Nejakej dobrovolnik, kterej vyutvori nejakou mapu na hrani ?
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
jedno male prekvapeni - v UP je nase mapa CSvsD a jmenuje se Czechoslovakia38
|
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
A co Bay of Biscay
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
311_Tank napsal/a:
A co Bay of Biscay
No tak ta tam neni ale udelame nejakej jsgme mod s tou mapou. By me zajimalo, kdo tam tu CSvsD protlacil
|
|
Autor |
Dave
Pilot
|
Tak jsem na to koukal a v The Jet Era, krom toho ze je tam Mig-15 a 17, tak pujde prekonat rychlost zvuku a pujde tankovat za letu
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
310_Dave napsal/a:
Tak jsem na to koukal a v The Jet Era, krom toho ze je tam Mig-15 a 17, tak pujde prekonat rychlost zvuku a pujde tankovat za letu
A to oboje zároveň?
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
Hele neni k tomu nejakej manual, jako byl na UP2.0? Nejakej Ultrpack docs tam uz neni
|
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
Manual k bete MDS 1.20 byl ke stazeni ve vlakne pro testery v Zutiho casti fora o MDS.
|
|
Autor |
tramp
Pilot
|
Manuál pro MDS 1.20 je tady http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,3665.0.html |
|
Autor |
Permon
Pilot
|
Mám taková hloupy a skromný dotaz ta 3.0 se instaluje do čistého ila?
Nebo nějakého modovanáho.
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
AH_Permon napsal/a:
Mám taková hloupy a skromný dotaz ta 3.0 se instaluje do čistého ila?
Nebo nějakého modovanáho.
Čistá 4.10.1m
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
tak jsme zjistili, že multicrew ma sve mouchy. Lide nacvakani do strelcu zustavaji porad na stejnem radku, jako se klikli, takze kdyz se narodi nove ero a ma abecedne lepsi imatrikulaci, tak i kdyz to predchozi se presune na 2. radek, tak jeho strelec je porad na radku 1 a tim vlastne znemoznuje se kliknout do strelce noveho letadla.... Pozor - pokud v multicrew jste ve strelci, tak nefunguji pripojene periferie - jako joy, pady apod. Takze je dobre mit na klavesnici namapovane Toggle Autopilot off a priblizovani a oddalovani pohledu - ja to mel na gamepadu a kloboucku a musel jsem za letu predelavat.
Pak taky se nejak nelibila imatrikulace 311. Nechtelo ji to vzit, resp. pustit letadlo do vzduchu s tim, ze je spatna Country....
Ale jinak jsme na BoBkovi zakravili dobre a u multicrew zazili nekolik peknych chvil v Beaufighteru (mel jsem dobreho ridice Snaka a sestrelil mi 3 letadla)
|
|
Autor |
Vilda
Pilot
|
Na bobkovi uz je UP 3.0? |
|