Autor |
RE: UI 1.2 |
BIVOY
Pilot
|
Pravdu díš pane Tjurma a je nasnadě si pak rozmyslet zda taková práce s přípravou stojí za to vopichání .
Zemřít s plným zásobníkem , je jako jít spát s plnejma koulema .
VG_B,2
2nd Lieutenand |
|
Autor |
Chaindler
Pilot
|
Jako co fakt nechápu, proč, proč to někdo nenahraje na rapidshare,
|
|
Autor |
Chaindler
Pilot
|
No, ale abych byl také pozitivní - komu se nejde jako mě zaregistrovat na AAA, a komu nejde jako mě uloz.to, uvádím linky na dva nejlepší fileshare systémy:
RAPIDSHARE a FILEFRONT
http://www.lafaye.cn/thread-49371-1-1.html
TORRENT
[url]http://isohunt.com/torrent_details/136300529/AAA+Unified+Installer+1.2?tab=summary[/url]
|
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
Tak AAA brzo vypusti UI 1.2.5 kterej je kompatibilni s posledniim ofigo patchem 4.09.
Takze bych to videl na nejakou specialku
Upravil 311_Tank, 26/10/2009 19:22 |
|
Autor |
Gringo
Moderátor Fóra
|
Ať už s tim jdou do řiti...Já bych jako měřítko pro verzi na lítání bral servery Spit vs. 109 a Zeke vs. Wildcat.
Na čem pojednou tyhle dva servery to jsem ochotnej instalovat, další fičury ať si klidně spařej na čaj
|
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
Amen bratre
Akurát fičúrky ktorá upravuje defaultný marking by som sa nechcel vzdať.
|
|
Autor |
311_Tank
Moderátor Fóra
|
Vzhledem k faktu ze Spiti jsou partnerskej server UI a i se na jejich serverech Ui testuje, ocekaval bych ze na spitech bude nasazena vzdy posledni verze UI.
|
|
Autor |
311_Rampa
Officer
|
haleluja! mám 1.2 našroubovanou... už jen po nastavovat novej joy a hrrr na ně...!
|
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
Předpokládal bych, že tento doplňkový patch nebude tak velký jako 1.1 nebo 1.2. Tak to snad nebude takový voser si to nainstalovat.
|
|
Autor |
311_Rampa
Officer
|
no ty voe, ani mi nemluv... já se s tou instalací 1.2ky jebal včera celej den...
|
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
311_BleskovejPodrs napsal/a:
Pokud ti vypadnou síly když IL běží (nebo i když se teprve nahrává) tak to není žádný problém. Teda když zrovna člověk letí, tak holt musí jít pak přebalit. Ale jakmile dáš refly/fly tak se FF zase nahodí. Pokud ti to takhle nefunguje, tak je někde něco moc špatně...
No, kamaráde, takhle mi to funguje pokud spustím hru přes zástupce. Vyskočím do Woken, zvadne, dám refly, ztopoří se.
Pokud ale jdu přes HL, tak se mi Il spustí na liště a můžu dávat refly kolikrát chci a neztuhne a neztuhne....
|
|
Autor |
Stanlee
Pilot
|
Mne sa nestoporuje vôbec a mám pokoj
|
|
Autor |
310_Crowley
Officer
|
Problém vyřešen přeinstalací modů UI1.1, UI1.2 a 4.09.
|
|
Autor |
311_Tjurma
Officer
|
310_Crowley napsal/a:
311_BleskovejPodrs napsal/a:
Pokud ti vypadnou síly když IL běží (nebo i když se teprve nahrává) tak to není žádný problém. Teda když zrovna člověk letí, tak holt musí jít pak přebalit. Ale jakmile dáš refly/fly tak se FF zase nahodí. Pokud ti to takhle nefunguje, tak je někde něco moc špatně...
No, kamaráde, takhle mi to funguje pokud spustím hru přes zástupce. Vyskočím do Woken, zvadne, dám refly, ztopoří se.
Pokud ale jdu přes HL, tak se mi Il spustí na liště a můžu dávat refly kolikrát chci a neztuhne a neztuhne....
Mně se taky občas zapíná na liště, tak ho hned oprcám přes správce úloh a pak znovu spustím a už jede normálně, já mám diojem, že ta hra už je tolikrát ojebaná, že je ještě div, že vůbec běží
|
|
Autor |
Mazy
Pilot
|
Fuguje potom switcher s novým modem 4,09 ?
a nebo se pak musí přepínat manuálně ? |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Stejne jako UI 1.1, tak i UI 1.2 obsahuje switcher, ktery ti dovluje prepinat mezi jednotlivymi verzemi hry. Problem nastava v pripade ze se chces pripojit na server, ktery jede na originalni, tj. NEMODOVANE verzi 4.09m, jako jsou treba AH a AH_Spec...
Aby ses na tyto servery pripojil, musis pak mit
BUD dve instalace Sturmovika, jednu s UI1.2 na ktere budes litat servery na verzi 4.09m MOD(napr. Spits vs 109 a Zeke vs Wildcat) a druhou s originalnim 4.09m(na AH a AH_Spec).
ANEBO si muzes z AAA stranek stahnout novy switcher, ktery ti po instalaci dovoli prepinat v ramci jedne instalace Sturmovika mezi verzi 4.09m ORIGO a 4.09 MOD...popis instalace toho switcheru mas TADY
ANEBÓ počkat pár týdnů až vydají patch 1.2.5 (1.2 with full 409m support + extras), který bude mít origo 4.09m se switcherem přímo v sobě...
Upravil 310_BleskovejPodrs, 31/10/2009 22:30 |
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Tak jsem v mezičase, dokud ještě mám tu grafárnu v kompu, nainstaloval 1.2 a switcher na 4.09m a vše šlape.
Navíc jsem zjistil že si můžu zapnout Flushys Clouds a ten pěknější marking od Wolfa a dostanu se s tím i na WoP servery...
|
|
Autor |
Mik
Pilot
|
Já s tou instalací nevím..udělal jsem to podle návodu ale stejně se mi to sekalo při načítání..tak jsem patchnul originál soubor a jede to bez problémů..tedy nemůžu se napojit na AH ale na to fakt už prdím a nechám to jak je
|
|
Autor |
Mazy
Pilot
|
Tak jsem včera , trochu polítal na zeke .
A když si vezmu bombra , tak mě to čutne .
Nevím včem by mohla být chyba .
|
|
Autor |
310_BleskovejPodrs
Officer
|
Mazy napsal/a:
Tak jsem včera , trochu polítal na zeke .
A když si vezmu bombra , tak mě to čutne .
Nevím včem by mohla být chyba .
Obcas jsou u nekterych letadel omezene maximalni pocty na mape...pokud si do takovyho letadla vlezes, tak ti to do chatovaciho radku zacne psat "Warning points" a pokud z nej nevyskocis dostatecne vcas, tak te to kickne...
Vim ze na nekterych mapach jsou treba omezeny Liberatory na maximlane 2 kusy, nektere mapy maji omemezene Thunderbolty...ale tech map, kde je to takhle osefovany je docela poskrovnu...ocividne jsi mel kliku
|
|